...

Advanced search

Top Brands 2020: Cele mai curajoase branduri care au trecut cu succes „examenul” din 2020, au fost recompensate

09-02-2021 TOP Angajatori
...

Unul dintre cele mai așteptate evenimente marca VIP Magazin, Top Brands 2020 a culminat pe 29 ianuarie cu o seară interesantă și plină de speranță pentru oamenii de afaceri din Moldova. Cele mai curajoase branduri care au trecut cu succes „examenul” din 2020, au fost recompensate. Suntem atât de mândri că am fost nominalizați la acest premiu împreună cu mărci cunoscute precum Orange Systems, Digital Park și Starnet!

Modelul de activitate al Best4u International, extended teams, este un element inovativ pentru piața din Republica Moldova. Compania formează echipe de specialiști IT din Moldova, și tot aici, în Moldova, acești specialiști devin angajați efectivi ai companiilor partenere. Iar anul 2020 le-a adus și diverse reușite în legătură cu acest fapt: dublarea numărului de angajați, de la 50 la 100, precum și dublarea numărului partenerilor externi de la 8 la 16, iar indicatorii financiari au crescut, având la activ o marjă de profit de la 11% la 25%.

INOVAȚII PE PIAȚA DIN REPUBLICA MOLDOVA

Best4u International lucrează astfel. Spre exemplu, compania X din Olanda are nevoie de angajați. Best4u International selectează acești specialiști în acord cu criteriile companiei X, cu valorile companiei X, cu rigorile și exigențele acesteia și creează aici, în Moldova, o ambasadă profesională a companiei X, iar specialiștii angajați nu lucrează azi la un proiect al companiei X din Olanda, iar mâine la unul al companiei Y din Germania – ei sunt angajați permanenți, cu acte în regulă, ai companiei X din Olanda, lucrând acasă, în Moldova.

“PARTNERS FOR THE GREATEST FEW”

A fi selectivi ne permite să ne asigurăm că nu ne asumăm mai mult decât putem realiza, ceea ce le conferă partenerilor și angajaților noștri siguranța că atunci când promitem ceva, la sigur o vom face.

2021

2021 va fi un an de consolidare a culturii corporative. Best4u International va continua să se concentreze asupra menținerii relațiilor amicale și a spiritul de echipă în companie, iar pe de altă parte, va continua să creeze oportunități de angajare pentru specialiștii IT și a le oferi posibilitatea să lucreze într-o companie cu un model unic de activitate (extended teams) pentru Moldova. De asemenea, multe entități au fost nevoite să-și digitalizeze operațiunile și serviciile 2020, ceea ce înseamnă că în 2021 va crește considerabil și numărul partenerilor externi ai companiei.

Vrei să lucrezi la Best4u International? Vezi aici toate ofertele de lucru

 

 

Cât de utilă ți-a fost această informație?
1
0
1

Catalin Ungureanu
Autor: Catalin Ungureanu

Oratorica online