...

Advanced search

Senior HR Business Partner și Managing Director al companiei Ellation, Ileana Ivanova, a fost aleasă co-președinta comitetului de resurse umane al Camerei Americane de Comerț din Moldova

19-02-2020 Pentru aplicanți
...

Senior HR Business Partner și Managing Director al companiei Ellation, Ileana Ivanova, a fost prezentată recent de Camera Americană de Comerț din Moldova, alături de directoarea HR de la Moldcell, Svetlana Bodaci, în calitate de co-președinte ale Comitetului de resurse umane.

...Ileana Ivanova deține o experiență impresionantă de peste 13 ani în domeniul resurselor umane cu un istoric demonstrat prin activități în industria Tech și a serviciilor.

În ultimii trei ani a deținut funcția de Managing Director și Sr. HR Business Partner în cadrul sediului de la Chișinău al companiei Ellation, care are peste 170 de angajați și a obținut titlul de „Cel mai bun angajator al anului 2019”, conform sondajului realizat de către Axa Management Consulting.

Ellation este o companie dinamică, cu rădăcini în Sillicon Valley, bazată pe tehnologii de ultimă generație. Fiind parte a companiei Otter Media, deținută de WarnerMedia, Ellation operează la intersecția dintre tehnologie și media pentru a redefini noi trenduri de interacțiune și consum media. Fiind casa brandului de top din industria anime – Crunchyroll (un serviciu disponibil și în Moldova), Ellation este determinată să creeze produse extraordinare pentru fanii pasionați de anime.

Cu o experiență impresionantă și atitudine profesionistă față de procese, Ileana Ivanova este un colaborator activ, mentor și voluntar pentru comunitatea tech din Moldova deja de mai mulți ani. Depune eforturi pentru dezvoltarea programelor locale și în activități ce susțin dezvoltarea sistemului educațional STEM în Moldova și îi încurajează pe tineri să urmeze studii tehnice. În anii precedenți, Ileana s-a remarcat devenind campioană activă la CoderDojo, fiind partener al programului GirlsGoIT și contribuind la organizarea diferitor întâlniri și conferințe în domeniul Tech, precum MSTAC și CodeWay.

...

Ce te face atât de pasionată de munca ta?
Oamenii și mediul familial unde toată lumea se află acolo pentru ceilalți”.

Care este impactul pe care vrei  să-l produci și să-l vezi asupra comunității locale?
Noi toți din sfera afacerilor lucrăm strâns cu comunitatea Tech, recunoaștem și acceptăm că facem parte din aceeași relație, avem responsabilitatea egală în procesul de modelare a societății în care vrem să trăim. Noi ne automotivăm să jucăm un rol activ în procesul educațional și ne dăm seama că, în Tech, avem toate dotările pentru a livra transformarea pe care ne-o dorim”.

...

Care sunt cele mai interesante lucruri învățate din experiența ta la Ellation?
Muncește din greu, fii amabil și se vor întâmpla lucruri uimitoare.

Fiind o femeie cu o voință de fier, care nu obosește niciodată și este mereu pasionată de copiii ei, de echipa cu care lucrează, de comunitatea locală și de tradițiile Moldovei, desigur, care adoră schimbările și este motivată de propriile vise, Ileana reprezintă un om de mare valoare pentru Camera Americană de Comerț din Moldova.

Această poziție, desigur, va fi o altă provocare, dar și o modalitate grozavă de a contribui la noi schimbări și de a influența și mai mult comunitatea locală.

Cât de utilă ți-a fost această informație?
0
0
0
Oratorica online