...

Advanced search

Pentalog Chișinău sărbătorește 16 ani de activitate

31-03-2021 TOP Angajatori
...

Chișinău, 31 martie 2021

Filiala din Chișinău a companiei Pentalog împlinește 16 ani de activitate, momentul aniversar fiind marcat prin mai multe evenimente online.

De-a lungul timpului, agenția a dezvoltat o echipă puternică de 230 de specialiști și un portofoliu extins de clienți internaționali, de la startup-uri până la mari companii din industrii diverse, precum IT, gestionarea resurselor energetice, logistică, turism, servicii de proximitate, edtech, medtech, fashion, contabilitate, servicii de consultanță, etc.

Încă din 2005, Pentalog Chișinău și-a propus consolidarea poziției pe plan internațional, devenind, în prezent, unul dintre cele mai de succes centre de producție IT din estul Europei. Clienții agenției sunt din Franța, Belgia, Elveția, Austria, Germania și Statele Unite ale Americii.

Filozofia companiei se bazează pe câteva principii de bază, precum excelența, încrederea, empatia, colaborarea, transparența și echilibrul în viața profesională și cea personală. Aceste angajamente se regăsesc în modul în care fiecare angajat transpune în realitate valorile companiei.


Creștere accelerată pentru Pentalog Chișinău

De la începutul anului 2021, Pentalog Chișinău a câstigat câțiva clienți noi, concentrându-și eforturile înspre a livra conținut de valoare și a construi o relație de parteneriat cu aceștia.

Prin urmare, compania recrutează activ specialiști IT, având în plan să își mărească efectivul înspre 300 de angajați full-time pentru a dezvolta proiecte de succes, atât din punct de vedere business, cât și tehnic.

Această creștere se bazează pe cultivarea unui leadership sănătos și mărirea spectrului de capabilități.

Și cum acțiunile de responsabilitate social corporativă au reprezentat mereu o constantă în viața companiei, Pentalog va continua să se implice la nivel local, în parteneriat cu alte organizații, pe direcțiile educație, protecția mediului, societate în general. 

***

Pentalog este o platformă de servicii IT care acoperă integralitatea provocărilor digitale ale unei companii, dedicată acompanierii start-up-urilor, IMMurilor și marilor grupuri în definirea și implementarea strategiilor de creștere, bazându-se pe o echipă de 1.200 de  angajați, pe 3 continente. Platforma Pentalog oferă soluțiile necesare pentru nevoile de recrutare IT/freelancing, consultanță IT și dezvoltare software, marketing digital cât și de finanțare. Compania are filiale în Franța, România, Republica Moldova, Vietnam, Germania, Statele Unite ale Americii și Mexic.

Cât de utilă ți-a fost această informație?
6
0
2
Oratorica online