...

Advanced search

JivyGroup - un altfel de team building pe timp de pandemie

25-05-2020 TOP Angajatori
...

Dacă vă întrebați ce activități înlocuiesc team building-urile de altă dată, atunci vă spunem noi -  vă invităm să aflați detalii despre experiența inedită, trăită de angajații companiei IT – JivyGroup.

Avînd în vedere situația actuală cu Coronavirus, multe companii au echipele separate și izolate. Pentru angajații companiei JivyGroup această experiență de a lucra permanent de acasă în ultimele două luni este una complet nouă. Dar aceasta nu înseamnă că munca în echipă și relațiile interpersonale dintre colegi și coechipieri trebuie să sufere. Păstrăm distanța, dar suntem mereu împreună!

Eram în căutare de activități distractive și inedite, adaptate situației de pandemie, adică să nu aibă loc într-un spațiu dedicat, ci cu ajutorul tehnologiilor de la distanță. Tocmai din acest motiv am ajuns la ideea unui Live Cooking Show cu titlul “GĂTIM ÎN FAMILIE”, la care să participe angajații împreună cu familiile lor.

...

Acum recunoaștem că nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a îmbina trei activități simultane:

  • să învățăm să gătim o cina à la carte, și
  • să ne distrăm cu colegii de echipă , și
  • să ne aflăm acasă.

În ziua evenimentului toți participantii au primit pe adresele lor un kit box cu toate ingredientele necesare gătitului, conform unei liste bine gândite de un Chef talentat – Mihai Suvac.

...

...
 Toți angajații companiei s-au conectat la o conferință online. Cele mai emoționante momente au fost cele cîteva minute de început - de salut între acei colegi care nu se mai văzuseră de 2 luni, nici măcar virtual. 

Au urmat 4 ore (!), un adevărat maraton, de gătit - împletit cu momente fun. Gazda noastră virtuală  -  Chef Mihai - ne-a ajutat mai întâi să ne organizăm toate ingredientele și instrumentele necesare. Apoi a început pregătirea bucatelor: aperitiv, main course, desert. Să fi văzut numai cum inginerii talentați s-au transformat în Chefi entuziasmați și au urmat cu atenție instrucțiunile primite!  

Rezultatul a meritat eforturile. Ce poate fi mai frumos decât o cină de vineri  pregătită pentru familia ta împreună cu colegii de serviciu? 

...

...

Deoarece restaurantele sunt toate închise pe timp de pandemie, este foarte probabil să petrecem mult timp în bucătărie și să căutăm în jur rețete noi pe care vrem să le încercăm pentru a avea o dietă sănătoasă și variată. Ei uite că noi la JivyGroup am avut posibilitatea să gătim fiind parte a unui Live Cooking Show și recomandăm aceasta activitate pentru a vă extinde cunoștințele culinare și pentru a ieși din obiceiurile voastre obișnuite de gătit. Suntem onorați de fiecare dată când alte companii preiau inițiativele și practicile noastre și în cazul acestui team building suntem mai mult decât siguri că colegii pe domeniu ne vor susține și ne vor urma.

...

...

Cert este un lucru pentru toți participanții la această activitate virtuală fantastică: ne-am încărcat emoțional dar și fizic și vom continua să construim conexiuni online puternice. Multe se schimbă în modul în care companiile au activat până acum. Și multe urmează în continuare. Iar noi suntem pregătiți să facem față tuturor provocărilor!

Cât de utilă ți-a fost această informație?
7
0
0
Oratorica online