...

Advanced search

HR-Challenge și prima spovedanie. EBS Integrator.

29-03-2021 TOP Angajatori
...

Săptămâna trecută lansam provocarea HR-Challenge, la acceptarea căreia, managerul pe Resurse Umane, adică Human Resources, adică HR al companiei cutezătoare ar urma să-și descrie săptămâna de lucru, cu toate sarcinile, provocările și peripețiile ei.

Prima săptămână s-a încheiat, iar EBS Integrator și-a integrat cu succes povestea în provocarea noastră.

Viorica Aremescu, managera HR de la EBS Integrator, ne-a relatat în ce fel, obiectivul departamentului de resurse umane – aducerea, menținerea și organizarea oamenilor de calitate în companie, de rând cu întreținerea stării lor de bine – s-a concretizat în rutina ei profesională și în demersurile zilnice care o compun.

...Cafeaua de dimineață de la birou n-a lipsit nicio zi din dieta Vioricăi Aremescu, dovadă că în lume nu-i chiar totul schimbător și există și lucruri eterne.

După ziua de luni, trei stagiari – unul în echipa de Frontend, anterior membru al echipei de trompetiști a Filarmonicii Naționale, și alți doi la un curs dens și concentrat de Java – au fost întâmpinați în templu.

Marți s-a lăsat cu o trecere în revistă a aniversărilor din echipă, a celorlalte zile cu roșu în calendarul companiei și a rapoartelor de satisfacție alias feedback din partea stagiarilor, cu includerea în orar a unor interviuri și a unor discuții tete-a-tete, cu discuții tete-a-tete propriu-zise și cu o convorbire cu un candidat la postul de Business Analyst – săptămâna de lucru își intra în drepturi.

Au urmat zile cu alte interviuri, cu alte discuții cu membrii de echipă, cu alte prelevări de feedback, cu organizarea gândurilor și ideilor pentru articolul de fiecare vineri și pentru articolele trimestrului următor de pe blogul EBS și cu planificarea întâlnirii trimestriale.
Recomandări, din partea Camerei Americane de Comerț, legate de maximizarea stării de bine a angajaților – bifat.
Ședințe de planificare – bifat.
Pauze de cafea, de glucide și de sport – bifat.

...

Singurul lucru cu adevărat neplanificat din săptămâna trecută a fost zăpada. Totuși, crizele de personalitate ale Babei Dochia nu au preturbat sub nicio formă orarul și tabieturile profesionale ale EBS Integrator.

Cu titlu de excepție, dat fiind că e final de trimestru, și ziua de sâmbătă a fost nemilos de lucrătoare, însă Viorica Aremescu a savurat-o până și pe asta, or atmosfera caldă, plăcută și veselă atunci când este cazul, poate face minuni, și, de regulă, le și face.

...

La finalul unei săptămâni încărcate, pe când luna se dezvelea în toată splendoarea ei, pe când ora devenea din „trei” „patru”, magia HR-Challenge a fost transmisă mai departe, către Iuliana Gultur, Vicky Ulinici și Victor Timotin.

Jobs.diez abia așteaptă.

Cât de utilă ți-a fost această informație?
3
1
4

Catalin Ungureanu
Autor: Catalin Ungureanu

Oratorica online