...

Advanced search

De ce jobs.diez îți recomandă să aplici la joburile de la Ellation? 5 motive cărora și noi cu greu le rezistăm

16-10-2019 TOP Angajatori
...

1. Dacă aplici la joburile de la Ellation, trebuie să știi că în prima perioadă vei avea un buddy (coleg care se va ocupa personal de integrarea ta în companie). Noi știm că unora le este dificil să se acomodeze într-o companie nouă și de multe ori nu contează dacă ești la primul job sau al 10-lea.

...

2. Ellation a reușit să creeze o atmosferă foarte plăcută în companie pentru toți angajații ( noi ne-am convins de asta). Găsești amenajată o sală de sport pentru cei matinali, au o bucătărie spațioasă și cu multe bunătățuri asigurate de către companie, iar fiecare birou este confortabil și modern. Sediul companiei se află chiar în inima Capitalei unde poți ajunge ușor din orice sector. Apropo, ne-a scăpat un detaliu – Ellation are un design interior de invidiat și acolo e aproape imposibil să nu fii productiv sau să nu ai inspirație.

...

...

3. Pentru persoanele care nu cunosc limba engleză la nivelul pe care îl solicită compania, sunt asigurate cursuri. De obicei ele încep la orele nouă și durează cam o oră jumătate.

4. Ellation este una dintre puținele companii care asigură angajaților deplasări în străinătate pentru dezvoltarea profesională.

5. Și cel mai important motiv pentru care îți recomandăm să aplici la această companie este că lor cu adevărat le pasă de angajați. Au grijă să se dezvolte profesional, să fie implicați în proiecte valoroase, să aibă rezultate bune, să se simtă bine, să se distreze la cele mai faine evenimente pe care ei le organizează și să mănânce cele mai delicioase croisante.

...

...

5.5 La Ellation poți primi cele mai calde îmbrățișări

......

Dacă te-am convins să expediezi CV-ul, vezi aici toate joburile. Anexăm și un video care cu siguranță te va ajuta să iei o decizie.

Cât de utilă ți-a fost această informație?
0
0
0
Oratorica online