...

Advanced search

Crunchyroll Games lansează „Princess Connect! Re: Dive ” la nivel global

15-02-2021 Diversitate
...

Crunchyroll Games lansează „Princess Connect! Re: Dive ” la nivel global

...Crunchyroll Games, subdiviziunea interactivă a celui mai popular brand de anime din lume, anunță lansarea în engleză a popularului RPG anime pentru telefoane mobile,„ Princess Connect! Re: Dive ”, publicat în parteneriat cu Cygames, recunoscutul dezvoltator de titluri de succes pentru telefoane mobile; și Funplex, o companie de creare a jocurilor dezvoltate pentru platforma corporației GREE.

Istoria „Princess Connect! Re: Dive ” urmărește Eroinele pentru a purta bătălii în timp real în ținutul Astraea. Jucătorii vor colecta și consolida personaje cu diferite abilități și își vor aprofunda legăturile pentru a debloca conținutul exclusiv din poveste. Fanii au, de asemenea, șansa de a debloca personajul preferat Djeeta din RPG-ul fantastic „Granblue Fantasy”. 

Comunitatea globală de anime a anticipat cu nerăbdare lansarea, cu peste 800.000 despre înregistrări la nivel global de la momentul înregistrărilor prealabile pe 3 decembrie 2020. Toți jucătorii vor primi 1.000 de bijuterii pentru a sărbători lansarea jocului și încă 2.100 de bijuterii pentru depășirea a 500.000 pre înregistrați! Bijuteriile sunt moneda din joc și pot fi folosite pentru a debloca noi personaje și obiecte. 

„Princess Connect! Re: Dive ” colaborează cu Hololive Production, o agenție de talente pentru YouTuberi virtuali, pentru a aduce fanilor live stream-uri speciale ale jocului alături de Hololive EN! 

...

„Princess Connect! Re: Dive ” include și videoclipuri fascinante create de popularul romancier Akira ca scenarist principal, compozitorul Kohei Tanaka care a scris piesa tematică principală pentru„ Sakura Wars ”și WIT STUDIO, studioul de animație din spatele unor hituri precum„ Attack on Titan ”.  

„Princess Connect! Re: Dive ” este disponibil pentru descărcare pe dispozitivele iOS și Android

Jocul mobil va fi, de asemenea, partenerul principal al viitoarelor premii Anime, emisiunea live va fi difuzată vineri, 19 februarie. Episoadele anime „Princess Connect! Re: Dive” sunt disponibile acum pentru a fi vizionate pe Crunchyroll. 

 

Cât de utilă ți-a fost această informație?
0
0
0
Oratorica online