...

Advanced search

CEDACRI ramuri bat în geam și se cutremur plopii…

08-07-2019 TOP Angajatori
...

               ...unde mai pui că există spațiu berechet pentru asta. Cinci etaje – de sus, Eminescu ar putea să ne confirme și apoi să ne judece – unde plopii și alte chestii cutezătoare ar putea să bată-n geamuri. Cinci etaje – în Chișinău, pe Ștefan cel Mare 171/1 – pline de CEDACRIȘTI.

               CEDACRIST, cedacriști, s.m. 1. Individ (sau individă, firește, trăi-v-ar heteronimele) calificat, care cunoaște foarte bine – sau poate învăța pe loc, grație cursurilor gratuite de formare – limba italiană, este la fel de priceput și versat în domeniul bancar și/sau IT, și care mișună responsabil între limitele celor cinci etaje de pe Ștefan cel Mare 171/1; 2. Tânăr ambițios; 3. June proaspăt întors de la serbare.

               CEDACRI International, parte a grupului Cedacri, Italia, și-a chemat, la sfârșit de iunie, toți cei peste 350 de angajați la o petrecere foarte mimi (la Castel Mimi vreau să zic) unde au fost sărbătoriți cei 11 ani de existență dublată de muncă.

               Omuleții, tineri cu vârsta medie de 25 de ani, cei mai tineri începând abia de foarte curând să cânte în gama Eu Major, s-au distrat, au mâncat, au băut, au dansat, au cântat și s-au simțit bine, în fond. Da, ei. Mai puțin tu. Tu nu. Tu nu ești angajat al CEDACRI International. Tu nu ești Cedacrist.

               Vrei să fii ?

               Pentru NU, tastează cruciulița din colțul articolului.

               Pentru DA, CATEGORIC, tastează Joburi Cedacri și trimite CV-ul.

               Pentru STAI UN PIC, NU MĂ LUA AȘA, STAI SĂ ÎNȚELEG DESPRE CE-I VORBA, citește mai departe.

...

               CEDACRI International este o companie fondată în anul 2008 în R. Moldova, care se pune în slujba instituțiilor bancare din Italia, cu o activitate dispusă pe două paliere: 

 • Business Process Outsourcing:
 • Prestare a serviciilor de back office (inserarea, procesarea și actualizarea datelor și operațiunilor bancare);
 • Asigurare a asistenței (Help Desk) în limba italiană.
 • Tehnologia Informației (IT):
 • Automatizare;
 • Dezvoltare și aplicare a instrumentelor IT de diversă complexitate;
 • Concepere și proiectare de software.

...

Continuu  prin a-ți spune că dacă ești curios în legătură cu un job la CEDACRI International – or ei sigur sunt curioși dacă tu ești curios în legătură cu un job la CEDACRI International, întrucât, pentru următorii ani, e prevăzută o suplimentare a personalului cu peste o sută de angajați – e din start nevoie să știi niște lucruri:

 • Trebuie să fii nu doar disponibil, ci – dacă vrei să fii cu adevărat bun – și dornic să înveți lucruri noi, să absorbi, să fii un mic organism spongios în marele mediu bancar, aflat, la rându-i, în continuă transformare și evoluție;
 • Instruirea îți este asigurată, având ocazia să înveți limba italiană în cadrul orelor de muncă;
 • Tu și toate organele tale vă pomeniți în grațiile asigurării medicale la instituții private;
 • Poți lucra part-time dacă ești încă student;
 • În funcție de reușite, ai bonusuri și prime (de sesiuni de aplauze și netezire pe cap nu știu, dar am impresia că nu, deși nu-s sigur);
 • Îți iei prânzul într-un mod decent, într-un NutrețLand (Lunch room) special amenajat după care ai posibilitatea recreerii sub formă de ping-pong (eu personal am văzut masa și pe doi jucând, însă n-am apucat să înțeleg cine învinge, pentru că privirea îmi era distrasă de fetele care erau prea frumoase să se afle toate în aceeași încăpere, administrându-mi, din nou vorba lui Eminescu, acea suferință dureros de dulce).

...

 

               Ai putea, deci, să te grăbești, poate-i prinzi în toane bune, proaspăt întorși de la petrecerea de   11 ani.

               La mulți ani, apropo, CEDACRI International!

 

Cât de utilă ți-a fost această informație?
0
0
0

Catalin Ungureanu
Autor: Catalin Ungureanu

Oratorica online