...

Advanced search

Ai între 20 și 29 de ani și ești motivat să schimbi lumea? Alătură-te comunității Global Shapers!

25-03-2019 Oportunități
...

Ai între 20 și 29 de ani și vrei să faci o schimbare în orașul în care trăiești? Îți dorești să faci cunoștință cu tineri motivați ca și tine și să fii parte a comunității Forumului Economic Mondial? Dacă da, atunci ești așteptat să te alături inițiativei Global Shapers Chișinău și fii parte a unei comunități de tineri extraordinari care tind să creeze impact în comunitățile lor, pe lângă activitatea lor zilnică.

Global Shapers este o rețea globală de comunități locale de tineri care sunt excepționali în realizările, potențialul și implicarea lor în crearea unei schimbări pozitive. Aceste comunități locale sunt numite „Huburi”, care sunt împărțite prin diferite orașe ale lumii, scrie zugo.md.

Fiecare hub definește proiectele care vor avea impact asupra comunității, aliniate la prioritățile globale. Proiectele variază de la combaterea sărăciei, lupta pentru shimbările climaterice, răspunderea la dezastre și dezvoltarea incluziunii în societate. Chiar dacă fiecare Hub are ca obiectiv principal impactul comunității locale, deseori membrii acestora se unesc cu alte huburi pentru a crea un impact la nivel global.

Comunitatea Global Shapers a început în iunie 2011, ca inițiativă a Forumului Economic Mondial. De atunci, comunitatea a crescut până la 378 de Huburi în 171 de orașe din întreaga lume. Astăzi, sunt peste 7000 de membri angajați în aceste comunități locale, implicați în dezvoltarea comunțiații în care locuiesc.

Dacă cauți tineri ca și tine cu care să aduci impact în Chișinău și în întreaga lume, completează formularul de aplicare până pe 30 martie 2019

Cât de utilă ți-a fost această informație?
0
0
0
Oratorica online