...

Advanced search

5 motive să faci un Internship la Endava

10-07-2020 Pentru aplicanți
...

 

Tehnologiile informaționale sunt într-o continuă dezvoltare și capabile să propună cele mai potrivite și utile soluții pentru necesitățile tuturor industriilor. Și dacă vrei să contribui și tu la soluționarea inteligentă a problemelor, participă la un stagiu gratuit oferit de Endava.

Îți prezentăm mai jos cinci motive să te înscrii la noul program de Internship care va demara în septembrie.

  1. Înveți ceva nou

Este o oportunitate excelentă să ieși din zona de confort și să înveți ceva nou sau să-ți dezvolți abilitățile. Îți promitem o călătorie intensă și memorabilă!

  1. Îți schimbi profesia pe una cu un viitor cert

Internshipul reprezintă un început excelent pentru cei care vor să-și schimbe profesia și să adopte una din domeniul IT. Ai nevoie doar să vorbești o engleză fluentă și să studiezi materialele pe care ți le punem la dispoziție.

  1. Afli cum decurge fluxul de muncă în cea mai mare companie IT din Moldova

Este o oportunitate minunată să afli cum decurge fluxul de muncă într-o multinațională IT. Mai mult, ești parte a acestui flux și implicat în proiectele reale ale companiei. Deci, obții și experiență.

  1. Înveți de la profesioniști

Ai ocazia să înveți de la profesioniști desăvârșiți, să întâlnești oameni noi care sunt deschiși să te ajute și să-ți transmită pasiunea lor pentru munca pe care o fac.

  1. Poți obține un loc de muncă

Este o ocazie perfectă să obții un loc de muncă, chiar dacă nu ai experiență în domeniu, dar manifești interes și determinare să excelezi.

Programul de Internship se va desfășura începând cu luna septembrie. Sunt așteptate persoane cu o gândire analitică, aptitudini de rezolvare agilă a problemelor cu ajutorul soluțiilor inteligente.

Aplică la una dintre specialitățile: Applications Management, Development sau Testing.

Perioada de aplicare a fost extinsă și se încheie în data de 31 iulie.

Pentru mai multe detalii, accesează pagina web a programului.

Vezi în video cum s-a desfășurat ediția de primăvară a programului.

 

Programul de Internship la Endava este bianual și se desfășoară, de obicei primăvara și toamna. Acesta a fost lansat pentru prima oară acum 8 ani.

Cât de utilă ți-a fost această informație?
3
0
0
Oratorica online