...

Advanced search

5 companii din Moldova care oferă deplasări în străinătate

08-10-2019 Pentru aplicanți
...

...

La Amdaris fiecare angajat, fie el din staff-ul tehnic sau din cel non-tehnic, poate la un moment dat să meargă la întâlniri de serviciu, conferințe, evenimente din domeniul IT sau team building-uri peste hotare. Acestea au loc la inițiativa clientului sau la inițiativa Top Management-ului companiei cu diverse scopuri: de a se cunoaște; de a rezolva o problemă local; de a repezenta compania; de a participa la ședințe administrative etc. De obicei, călătoriile se fac în țările în care avem oficii: UK, România dar și în țările de unde vin clienții noștri, de cele mai multe ori e vorba de Europa.

Dacă vrei să aplici la joburile de la Amdaris o poți face aici

...

„TRAVOD International oferă tuturor angajaților posibilitatea de a vizita o nouă țară, indiferent de departamentul în care activează: Project Management, Vânzări, Marketing, HR, IT, Finanțe. De regulă, participăm la conferințele organizate de asociațiile din care facem parte, cât și la târguri, expoziții sau training-uri. Am explorat 3 continente, prin vizite în țări precum: SUA, Canada, Germania, Franța, Italia, Spania, Philipine, Singapore și altele. Următoarea vizită e în luna noiembrie, când 5 colegi vor descoperi New York-ul, la trainingul lui Tony Robbins.” Dacă vrei să aplici la joburile de la Travod o poți face aici

 

...

„Călătoriile se țin mână de mână cu un job într-o companie internațională. Pe lângă rutina zilnică, sunt necesare călătoriile spre oficiul din San Francisco. San Francisco este orașul nostru de suflet, în care mergem să muncim alături de colegii din US. Studioul de creație din Los Angeles reprezintă un potențial enorm de dezvoltare pentru colegii creativi, interesați de crearea conținutului media.

Ellation, de altfel, îți oferă posibilitatea să călătorești în țările unde sunt cele mai bune cunoștințe, acolo unde sunt conferințe, workshopuri, speakeri si experiențe de valoare. La Ellation, toate pozițiile presupun deplasări. Dacă vrei să aplici la una dintre pozițiile companiei, o poți face aici.

...

„Colegii din cadrul echipei ISD călătoresc în țările unde sunt proiectele aflate în derulare. Printre ele se număra: Olanda, Belgia, Germania, Anglia, Finlanda, China, SUA etc.

Însă avem o tradiție frumoasă, setată în cadrul companiei: toți cei care sunt angajati, pe poziții tehnice, beneficiază de o deplasare de serviciu la client, organizată în primele 3-4 luni din data angajării. Scopul acestor deplasări este de a integra, în echipă, noul coleg/ă, care are posibilitatea să cunoască clientul, sa vadă în real life cum lucrează proiectul/produsul la care activează și desigur modul de lucru per ansamblu. Toate acestea contribuie la facilitarea comunicării dintre client și întreaga echipă ISD.

Compania oferă tuturor angajaților posibilitatea să meargă în deplasări de serviciu, însă de cele mai multe beneficiază următoarele poziții:  Java Developer, PLC Engineer și C#.Net Developer.”

 

...

La Impro Group angajații au posibilitatea de cel puțin 4 – 5 ori în an să viziteze diferite expoziții internaționale cu tematica jobului.

Printre destinații se enumără: Frankfurt, Bologna, Bucuresti, Warsaw, Barcelona, Paris, etc. De asemenea, angajații, dacă doresc, pot ramâne după expoziție pentru câteva zile să viziteze orașul și să facă cunoștință cu cultura acestuia, iar compania achită costul biletului retur. 

De obicei, la expozițiile internaționale pleacă de la 2-14 persoane.

Dacă vrei să aplici la joburile de la IMPRO Group o poți face aici

 

#La recomandarea voastră am adăugat și:

 

...

Specificul proiectului Mixbook prevede comunicare zilnică între colegii din California și Chișinău. Cei din State vin în vizite frecvente la Chișinău, iar noi avem grijă ca pereții din Redwood City să nu uite cum sună limba de stat a Moldovei. Deplasările în străinătate depind de complexitatea taskurilor.  În dependență de asta compania decide cine și unde pleacă. 
 
În afară de deplasările de serviciu, odată în an, toată echipa Mixbook Moldova zboară spre California, pentru a sărbători împreună ziua de naștere a companiei. Pentru Mixbook deplasările sunt cea mai comodă și plăcută modalitate de a construi o comunicare puternică și relații strânse între fiecare angajat al echipei noastre!
 
Dacă dorești să aplici la joburile de la Mixbook o poți face aici.
Cât de utilă ți-a fost această informație?
0
0
0
Oratorica online