...

Căutare avansată

Ziua de Drajobete – cum să ai noroc în dragostea de job

24-02-2020 Diversitate
...

Ca și cutremurul, săltăreala amoroasă are replici.

Ne-a zguduit adineauri 14 februarie, iar acum vine home made-ul seismic Dragobetele – se agită inimi, vibrează stomacuri de la activități de fluturi, se tulbură sucuri gastrice, sclipesc și ard pupile etc.

În altă ordine de idei, e, din nou, sărbătoarea dragostei.

De Sfântul Valentin, am postat despre cum gestionăm iubirea la locul de muncă.

Azi discutăm despre iubirea față de însuși locul de muncă.

Dragostea – știi tu – are, în principiu, aceleași reguli. Exact ca atunci când spuneam de plictiseală (hyperlink , îți amintești? Doar instrumentele conjuncturale influențează, și nu atât caracterul general, cât forma pe care o ia într-o stuație sau alta, în raport cu un obiect al adorației sau altul.

Vom adapta, deci, superstițiile de Dragobete, la relația ta cu jobul, care vor alcătui un derivat amoros nu mai puțin important – Drajobetele.

Așadar!

Strămoșii spun – citați de Capital.ro  – că, în ziua de Dragobete, trebuie să atingi măcar o persoană de sex opus (baba din troleibuz sau taxatorul nu se pun), pentru ca să-ți meargă în dragoste.
De Drajobete, trebuie să atingi măcar o persoană de job opus, pentru ca să-ți meargă la job: ești doctor – atinge un gropar, ești jurist – atinge un bandit, ești recrutator- atinge un director care pretinde că face optimizări, și tot așa.

De Dragobete, citez, oamenii cumpără brânduşe, viorele sau ghiocei pe care urmează să le agaţe la icoane.
De Drajobete, cumpără o floare care îți caracterizează cel mai bine șeful (trandafir, cactus, coada-calului) și agaț-o la ecranul laptopului.

Dacă eşti împreună cu cel pe care îl iubeşti în ziua de Dragobete, fie şi pentru câteva clipe, veţi fi împreună tot anul. Dacă eşti singură şi el este cel la care visezi, vorbeşte-i în această zi şi i se vor deschide ochii în privinţa ta, transmite Capital.
Dacă ești la job în ziua de Drajobete, fie și pentru câteva clipe, vei fi neconcediat tot anul. Dacă ești șomer și el este jobul la care visezi, transmite-i CV-ul în această zi și i se vor deschide cadrele în privința ta, transmite jobs.diez.

Cine vede pupăza în ziua de Dragobete va avea noroc tot anul.
Aici tac. Lasă-ți șeful în pace.

De Dragobete, bărbații nu au voie să supere femeile, nu au voie să se certe cu ele. Altfel, vor avea ghinion tot anul, spune Ziare.ro.
De Drajobete, angajatorul nu are voie să supere angajații și nu trebuie să se certe cu ei, căci altfel vor avea deficit bugetar tot anul, amintim noi.

E interzis să coși și să lucrezi la câmp, de Dragobete, însă e permisă curățenia, fiind considerată aducătoare de spor.
Recomandăm, deci, să nu-ți sapi colegii și să nu-ți pui subalternii la plug, însă încurajăm curățenia pe masa de lucru.

De asemenea, de Dragobete nu ai voie să plângi, pentru că lacrimile care curg aduc necazuri și supărări tot anul.
Nu-ți verifica azi cardul.

Fă, mai jos, o declarație de dragoste jobului tău, azi, de Drajobete, iar jobs.diez vă va binecuvânta fericirea, atât cât îi stă în putere, în numele CV-ului, al experienței de muncă și al sfintei recrutări.

Toate bune!

Cât de utilă ți-a fost această informație?
1
0
0

Catalin Ungureanu
Autor: Catalin Ungureanu

Oratorica online