...

Căutare avansată

Vrei să înveți, să lucrezi sau să locuiești în Canada? Află cum poți face asta chiar de la reprezentanții Ambasadei Canadei!

18-01-2019 Oportunități
...
Ai vrea să studiezi, lucrezi sau chiar să devii rezident al Canadei? Ambasada Canadei la București invită toți doritorii la o sesiune informativă cu durata de o oră despre programul Mobilitate francofonă și programele de emigrare, inclusiv sistemul Express Entry – sistemul prin care se depun dosarele de emigrare în Canada.
 
Cele două sesiuni informative vor avea loc pe data de 12 februarie, de la ora 17.00 și, respectiv, de la 19.30, în sala de conferințe a hotelului Jolly Alon din Chișinău. Aceste sesiuni se adresează persoanelor cu studii post-liceale și care au cunoștinte de limba franceză și engleză.

Toți cetățenii sau rezidenții admiși legal în Moldova, România și Bulgaria sunt bineveniți să se înscrie, prin trimiterea unui e-mail pe adresa bucharest-immigration@international.gc.ca, indicând „session” și ora aleasă în titlul mesajului. Nu uita să indici numele complet, așa cum apare în actul de identitate. După înscrierea pe lista participanților, vei primi prin email informații suplimentare.

Cât de utilă ți-a fost această informație?
0
0
0
Oratorica online