Căutare avansată

Uniunea Europeană oferă burse de studii pentru elevii din Moldova pentru anul academic 2019-2020

05-03-2019 Oportunități
...
Pe 1 martie 2019 s-a lansat o nouă ediție a programului de burse pentru elevii din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina, la care pot participa elevi cu vârsta cuprinsă între 16-17 ani, care doresc să își îmbunătățească cunoștințele despre Europa și Uniunea Europeană.

Programul de burse este finanțat de Uniunea Europeană. Acesta urmeze să sprijine treizeci și cinci dintre cei mai buni elevi din cele șase țări enumerate mai sus, în vederea obținerii unei Diplome de Bacalaureat Internațional (IB) de înaltă calitate, recunoscute pe plan internațional, cu specializare în domeniul studiilor europene. Programul Școlii Europene a Parteneriatului Estic este asigurat de New School din Tbilisi, Georgia, care oferă un curs academic de doi ani, începând cu anul universitar 2019-2020.

Elevii selectați vor urma cursuri într-un mediu multilingv și multicultural, care le va permite să-și extindă cunoștințele despre Europa și UE și să afle mai multe despre limbile, literatura şi istoria Europei. Elevii vor avea acces la un program extra-curricular vast și șansa de a participa la conferințe de nivel înalt pe teme legate de UE.

...

Elevii interesați trebuie să își depună cererile pe pagina www.eapeuropeanschool.eu până pe 18 martie 2019, ora 12:00. Procesul de selecție va include teste scrise și interviuri pentru candidații selectați. Lista beneficiarilor de burse pentru anul universitar 2019-2020 va fi anunțată până la sfârșitul lunii mai 2019.

Pentru mai multe informații vizitați site-ul: www.eapeuropeanschool.eu

Pentru întrebări, trimiteți un e-mail la adresa euscholarship@newschoolgeorgia.com sau apelați la: + 995 32 225 70 06.

Job Premium