Căutare avansată

Un ONG din Moldova oferă studii gratuite pentru copiii din toată țara în domenii ca programare, IT sau crearea jocurilor

17-01-2019 Oportunități
...

Organizația non-guvernamentală „Best Coders” își propune să antreneze copiii din toate colțurile țării în domenii precum programarea, IT-ul și crearea jocurilor sau a programelor, scrie zugo.md.

Inițiatorii proiectului cred că este binevenit ca părinții să transforme statul la calculator a micuților într-o ocupație utilă, ținând pasul cu modernizarea și evoluția tehnologiilor.

Organizatorii sunt de părere că limbajul de programare învățat din copilărie dezvoltă gândirea laterală, îi învață pe copii cum să organizeze un proiect complex în segmente și etape de rezolvare. Programarea îi ajută pe cei mici să-și dezvolte o gândire creativă, încurajându-i să experimenteze constant, să își pună întrebări și să-și exploreze propriile idei. De asemenea, programarea le oferă copiilor încrederea în propriile forțe prin transformarea ideilor în realitate.

Copiii înscriși în program vor avea ocazia să studieze adițional bazele antreprenoriatului, etică, legislație, matematică, limbi străine și mecanică.

Cursurile sunt gratuite, iar înscrierile se pot face aici. Mai multe detalii vedeți pe pagina de Facebook a proiectului.

Job Premium