...

Căutare avansată

Training pentru tineri! Participă și află cum poți să iei parte la proiecte interesante

01-02-2017 Oportunități
...
Dacă ești tânăr și dorești să-ți petreci timpul liber într-un mod interesant, acum ai oportunitatea să o faci, participând la trainingul PROiecte pentru TINE(ri). Evenimentul se va desfășura pe 12 februarie, între orele 10:00 - 15:00, în cadrul ULIM, și te va familiariza cu oportunitățile existente privind participarea ta la proiecte naționale și internaționale. Tot ce trebuie să faci este să dai GOING la eveniment și să confirmi (obligatoriu) participarea ta, completând formularul pe care-l găsești aici: https://goo.gl/forms/GFiaHrNlbD8pr8g32. Participarea la proiecte naționale și internaționale pentru tineri te va ajuta să legi noi prietenii, să-ți perfecționezi abilitățile lingvistice și personale și îți va oferi oportunitatea să călătorești, acumulând o experiență valoroasă.
Dacă ești student și ai o groază de timp liber, noi îți oferim oportunitatea de a-l petrece util și cu folos. Vezi aici o listă de joburi pentru studenți
Organizator al evenimentului este AEGEE-Chișinău, membră a AEGEE-Europe (Association des Etats Généraux des Etudiants de l’Europe), organizaţie non-guvernamentală de tineret cu profil interdisciplinar. Promovând ideea integrării europene şi a unei Europe unite în rândul tinerilor, conştiinţa europeană, precum și creşterea nivelului de cultură și informare a tinerilor, AEGEE îşi desfăşoară activitatea în pestea 200 de oraşe și centre universitare din 40 de ţări ale Europei, având peste 13.000 membri.
Cât de utilă ți-a fost această informație?
0
0
0

Admin
Autor: Bujnița Denis

Oratorica online