...

Căutare avansată

Topul celor mai BUNI angajatori din Moldova pentru 2018

06-12-2018 TOP Angajatori
...

Pe 6 decembrie 2018 AXA Management Consulting a făcut public clasamentul celor mai buni angajatori din Moldova pentru anul 2018. Aflat la a 10-a ediție, studiul „Cele mai bune companii din Moldova” identifică cei mai buni angajatori din țară, care oferă cele mai bune și progresive practici de resurse umane. 

...

Anul acesta au participat 52 de companii: de la IT, vânzări și finanțe, până la producere și servicii, care au fost evaluate printr-un chestionar anonim adresat personalului managerial de nivel mediu și care a inclus întrebări despre: condițiile de lucru, salariu și beneficii, oportunități de dezvoltare și perspective de creștere, colaborarea și caracterul relațiilor în companie, structura și scopurile organizaționale. 

Au fost create două topuri, în funcție de mărimea companiei: companii mici (mai puțin de 49 de angajați) și medii și mari (mai mult de 50 de angajați). 

...

# Topul celor mai buni angajatori din 2018 - companii mici:

1. Jivy Group

2. ElitAgrotehnologie

3. Webmaster Studio

4. Ritlabs

5. ILTC (International Training Language Center) 

...

# Topul celor mai buni angajatori din 2018 - companii medii și mari:

1. Easy Credit

2. JT International Luxembourg

3. Microinvest

4. Ellation

5. TRAVOD International

6. Amdaris

7. Coca-Cola Îmbuteliere Chișinău

8. Noction

9. Moldcell

10. Prime Capital

...

...Vitalie Popa, vice-directorul AXA Management Consulting: „Noi ne bazăm foarte mult pe corectitudine și pe obiectivitate în proiectul „Cele mai bune companii din Moldova”, iar cel mai mare activ al nostru este încrederea clienților. Studiul cercetează părerile, opiniile oamenilor care lucrează în companii, iar noi le colectăm, le cuantificăm și le transformăm în scoruri. Evident, anual locul companiilor în top se schimbă, datorită conjuncturii pieței, multor factori interni sau externi, culturii organizaționale.

Credem că foarte multe depind de echipa managerială, or oamenii se simt mulțumiți sau nemulțumiți de modul în care sunt tratați de superiori, iar încrederea în capacitățile oamenilor e cea care fortifică respectul și loialitatea față de companie. Din observațiile noastre, cel mai mare grad de satisfacție se vede la companiile unde ierarhia este mai puțin rigidă, unde raporturile sunt mai puțin formale, iar o astfel de interacțiune se observă la companiile IT, de exemplu. Cu atât compania este mai ierarhizată, cu atât se creează niște limite artificiale, iar dacă omul are anumite aspirații, se simte mai puțin mulțumit și confortabil la locul său de muncă.”

Cât de utilă ți-a fost această informație?
0
0
0

Mihaila Patricia
Autor: Patricia Mihailă

Oratorica online