Căutare avansată

TOP 5 cele mai cool spații de coworking din Chișinău

26-03-2019 Diversitate
...

Pentru că am abordat tema muncii remote/de acasă/freelance în tot felul de articole, am decis să facem și o listă a celor mai cunoscute și populare 5 spații de coworking din Chișinău, unde curățenia, cafeaua și accesul la internet și curent electric sunt asigurate, iar tu poți să lucrezi liniștit. 

Iată, deci, 5 cele mai cool spații de coworking din Chișinău:

# Tekwill

Amplasat în imediată apropiere de UTM, pe strada Studenților 9/11, și având o suprafață de 4000 de m², acesta este, probabil, cel mai cunoscut spațiu de coworking de la noi. Pe lângă numeroasele încăperi, potrivite pentru evenimente de amploare sau mici săli de curs, Tekwill oferă 3 tipuri de spațiu de lucru rezidenților săi, în funcție de modul de muncă al fiecăruia, pentru că, după cum spun chiar ei, „spațiul tău contează.”

...

AICI găsești prețurile pentru rezidenții Tekwill. 

# Generator Hub

Misiunea celor de la Generator Hub e, cum spun chiar ei, să furnizeze un spațiu comun, creativ și confortabil freelancerilor și profesioniștilor în IT. Situat în clădirea Kentford, pe Ștefan cel Mare 202, acesta se consideră primul spațiu creativ de co-working din Republica Moldova. 

...

AICI găsești prețurile pentru rezidenții Generator Hub.

# iHUB Chișinău

Aflat pe strada 31 august 1089, nr. 78, iHUB a fost creat ca un spațiu de lucru pentru start-uperi și freelanceri. Localul e deschis 24/7, se organizează periodic diferite evenimente pentru comunitatea tech de la noi - traininguri, workshopuri, conferințe, hackathons, colaborând intens cu companiile IT de la noi. Proiectul iHUB funcționează, apropo, cu suportul Ministerului Afacerilor Externe al Norvegiei.

...

AICI găsești prețurile pentru rezidenții iHUB.

# 404 Moldova

Nu, nu e nicio greșeală - unul din spațiile de coworking din Chișinău se numește 404 Moldova. Contrar denumirii, locația e ușor de găsit - pe bulevardul Dacia, 23, etajul 3. Fondatorii hubului spun că lucrează deja cu 500 de companii din Moldova și Europa. După cum sugerează chiar și denumirea, principalii rezidenți sunt specialiștii IT. 

...

AICI găsești prețurile pentru rezidenții 404 Moldova. 

# ZIP House

Acesta nu e chiar un hub pentru freelanceri, ci mai mult un fashion & design hub. Misiunea Centrului ZIP House este sporirea competitivității sectorului de confecții, textile și accesorii, prin intermediul activităților educaționale de design-proiectare, cercetare și formare continuă. Ambițios scop, nu-i așa?

...

Job Premium