...

Căutare avansată

TOP 16 seriale despre medici, avocaţi, poliţişti, jurnalişti sau politicieni, pe care să le urmărești în weekend

27-12-2019 Pentru aplicanți
...

Se apropie weekendul, iar pentru a îmbina plăcutul cu utilul  îți propunem câteva seriale despre profesioniști din diverse domenii de activitate, care îți vor reda adevărul din spatele eșecurilor și al reușitelor lor.

Medici, avocați, poliţişti, jurnalişti sau politicieni - toți vin cu istoria lor de viață, din care, cu siguranță, vei avea ce învăța și desprinde.

În ultimul timp, producătorii au început să creeze seriale de nişă, cu acţiuni concentrate în jurul unor domenii de activitate specifice. După succesul unor seriale precum House M.D. sau Grey’s Anatomy, producţiile „specializate” s-au înmulţit. Aşadar, care va fi serialul cu care te vei delecta în acest weekend? Vezi mai jos câteva sugestii de seriale addictive.

Seriale despre medici

Dacă seriale precum House M.D. şi Grey’s Anatomy nu mai au nevoie de nicio prezentare, ele aflându-se în topul preferinţelor publicului de câţiva ani încoace, există câteva producţii cu medici mai puţin cunoscute: Private Practice, Hart of Dixie şi  Hawthorne.

Seriale despre avocați

Doar nu credeaţi că Hollywood-ul a uitat de cei care interpretează legile şi mediază conflictele dintre oameni. De la neînfricata Alicia Florrick din The Good Wife la şarmanţii Harvey Specter şi Mike Ross din Suits, serialele cu şi despre avocaţi sunt în topul preferinţelor publicului.

Seriale despre jurnalişti

Viaţa celor din mass-media a reprezentat întotdeauna un subiect fascinant pentru public. Din acest motiv, Tina Fey şi Aaron Sorkin s-au decis să pună capăt miturilor şi să dezvăluie, în două producţii inedite, The Newsroom şi 30  Rock, ce se întâmplă cu adevărat în universul media.

Seriale despre poliţişti, agenţi şi detective

Scenarii cu oamenii legii s-au făcut şi se vor mai face mult timp de-acum înainte. Vă prezentăm trei seriale originale, Dexter, White Collar şi Person of Interest, care vă vor face să uitaţi de banalele filme cu poliţişti şi infractori care se împuşcă în tot felul de cartiere obscure.

Seriale despre economişti

Economia – acel sector care îi ţine în permanenţă pe oameni în priză. Dacă eşti pasionată de acest domeniu, nu trebuie să ratezi serialul House of Lies.

Seriale istorice

Istoria este un nesecat izvor de inspiraţie pentru producători. Dramele, corupţia şi intrigile din trecut au atras întotdeauna ca un magnet publicul, care şi-a dorit să cunoască o lume complet diferită. Nu rata The Borgias şi The Tudors.

Seriale despre politicieni

Toată lumea ştie că politica face lumea să se învârtă, iar politicienilor le place să creadă că deţin puterea absolută. Jocurile de culise din jurul acestora sunt prezentate în două seriale de excepţie: House of Cards şi Scandal.

Material preluat de pe www.glamour.ro