...

Căutare avansată

Tinerii antreprenori din Moldova își pot extinde afacerea în România: vezi despre ce e vorba

25-02-2019 Oportunități
...
Pe 27 februarie 2019 va avea loc prima ediție a Forumului Tinerilor Antreprenori din România și Republica Moldova.

Evenimentul va fi organizat la Iași, iar scopul acestuia este de a motiva tinerii să-și extindă afacerile, mai ales cele de tip start-up, pe piața europeană prin cel mai estic punct al ei: România.

„Evenimentele noastre creează oportunități reale pentru antreprenori, mai puțin prezintă vedete pe scenă. Conferințele Afaceri.ro înseamnă colaborare, comunicare, conexiuni și colegialitate.” a declarat Marius ALEXA, CEO Arhipelago Interactive.

Pe lângă prezentarea unor povești de succes, unul din punctele centrale ale forumului este promovarea Programului Erasmus pentru Tineri Antreprenori (Erasmus for Young Entrepreneurs), care are un punct de lucru și la Chișinău.

Menționăm că evenimentul este un proiect inițiat de către compania Europe NOW din Chișinău și este organizat de către Parcul Științific și Tehnologic „Tehnopolis” – gazda forumului, sub egida conferințelor AFACERI.RO. Un sprijin activ l-a oferit Camera de Comerț și Industrie din Republica Moldova – coorganizator al evenimentului, ca membru al consorțiului Enterprise Europe Network.

Participarea este gratuită, în baza înscrierii AICI.

Persoană de contact: George-Alin Pătru, CEO EUROPE NOW, telefon de contact: +40758035304 sau +373601919334 (pentru Moldova). De asemenea, puteți scrie la adresa de email dmc@europenow.pro pentru mai multe detalii sau vizita pagina de Facebook a evenimentului

Job Premium