...

Căutare avansată

Team buildingul care vă aduce recreere plus rezultat

21-05-2019 Pentru companii
...

Oricât de vibrant și dinamic nu ar fi mediul în care lucrați, schimbarea atmosferei, din când în când, prinde foarte bine.

Așa cum vremea nu ne mai ține prizonieri în încăperile închise, ne putem “transfera”, temporar, masa de lucru la aer liber. Împreună cu echipa, fie ea mai mare sau mai mică, puteți merge în curte, în parc sau, pur și simplu, într-un spațiu public, pentru a vă înviora și recrea un pic. Iar pentru că starea de bine a colegilor e importantă și direct proporțională cu rezultatul muncii, de ce să nu organizați și un team building?!

Nu este o noutate că team buildingurile pot revoluționa, în cel mai bun mod, procesul de lucru într-o echipă. Dar pe lângă scopul de a vă simți bine, de a vă relaxa, comunica și distra, la baza unui teambuilding de succes stă și o strategie bine gândită. Este important să analizați puțin despre nevoile, de moment, ale echipei și care sunt provocările cu care vă confruntați. Corespunzător la acestea, puteți planifica niște activități care să vă ajute în dezvoltarea și deprinderea unor abilități, activități care să trezească entuziasmul sau care, pur și simplu, să consolideze relațiile dintre colegi.

Noi vă sugerăm următoarele câteva idei:

  • Luați-vă laptopurile și câteva păturele, și lucrați după-amiaza în cel mai apropiat parc. Va fi o schimbare care va sparge din monotonie și vă va încărca cu o doză extra de joie de vivre.
  • Tot în parc, puteți organiza un picnic. Fiecare dintre voi poate aduce ceva ce a gătit de acasă. Așa, vă veți cunoaște mai bine și va fi o oportunitate perfectă pentru a consolida relațiile dintre colegi, dacă simțiți că echipa are nevoie de aceasta.
  • Puteți opta pentru câteva jocuri. Aici, iarăși, puteți alege jocul în dependență de ce vreți să obțineți sau ce calități vreți să dezvoltați. Vezi și Cele mai bune jocuri de team building - atât pentru echipa de la birou, cât și la întâlnirile cu prietenii
  • Puteți crea un mic traseu prin oraș. Chișinău este mic, dar cu siguranță că nu-i cunoașteți toate străduțele sau cotiturile, bunăoară cele din centrul istoric, care vă va surprinde!
  • Tot în aer liber, este perfect să organizați un workshop. Puteți alege orice provocare cu care vă ciocniți la moment și să faceți un brainstorming de soluții, sau puteți alege o temă care vă pare actuală și cu care echipa ar trebui să fie la curent, și să dezvoltați o activitate pe baza ei.
  • Puteți crea o rundă de discursuri inspiraționale. Așa, veți descoperi personalitatea fiecăruia și, pe o notă mai degajată, vă veți cunoaște mai bine.

Iată cum organizează team buildinguri ca la carte companiile de la noi:

...

...Ellation
...Ellation

...

...Be TRAVOD

...

...Cedacri International
... 
...Midnight Works
 
...
...ISD

...

...

Ideile sunt nenumărate. Dați-vă frâu liber imaginației și distracție plăcută!  

Cât de utilă ți-a fost această informație?
0
0
0
Oratorica online