Căutare avansată

Tânărul care a renunțat la un job bine plătit pe Wall Street pentru a spăla mașini

01-03-2019 Diversitate
...

Un american, Larry Kosilla, era pasionat de mașini de tânăr. A spălat multe mașini în liceu pentru a avea bani de benzină pentru mașina sa, împreună cu un prieten, Matt Farah, care îi împărtășea pasiunea. Mai târziu, a mers la University of Virginia pentru a studia economia, după care, la fel ca cei mai mulți dintre colegii săi, și-a început cariera pe Wall Street.

Cu banii câștigati ca trader de gaze naturale la bursa de mărfuri New York Mercantile Exchange, putea să își cumpere autoturisme luxoase. Dar curând și-a dat seama că nu este suficient și că-și dorește să lucreze cu ele. Așa că, spre stupoarea colegilor săi, a decis să renunțe la un salariu substanțial și la o slujbă promițătoare pentru a spăla și a avea grijă de mașinile altora.

„Nu poți să mimezi entuziasmul. Nu sunt suficienți bani în lume pentru a mima entuziasmul”, a spus Kosilla pentru CNBC. Astfel, cu ajutorul lui Farah, a lansat o afacere în domeniul detailing-ului auto. Ulterior, drumurile celor doi s-au despărțit. Kosilla a rămas în New York pentru a dezvolta AMMO NYC, o înfloritoare companie de servicii de detailing auto - care se referă la operațiuni precum curățarea completă, restaurarea și finisarea automobilelor și vânzarea de produse de întreținere auto.

...
Printre colecțiile clienților AMMO NYC se află unele dintre cele mai rare vehicule din istoria autombilelor. Așa cum se întâmplă de obicei, începutul nu a fost ușor. Nu-ți lași bijuteria pe patru roți pe mâinile oricui. Însă unul dintre vecinii tatălui său, impresionant de cunoștințele tânărului și de entuziasmul său, a decis să îi dea o șansă. Entuziasmul a stat, de altfel, la baza succesului său.

În prezent, Kosilla se ocupă în fiecare săptămână de mașini de milioane de dolari, aparținând, de cele mai multe ori, unor oameni de afaceri importanți.

Job Premium