...

Căutare avansată

„Sunt student, caut job part-time”: vezi ce oportunități ai pe piața muncii din Moldova

21-06-2019 Pentru aplicanți
...
Ești student sau proaspăt absolvent și ți-ar plăcea să câștigi banii tăi, să nu mai depinzi de părinți, dar nu ai foarte mult timp, pentru că trebuie să ajungi la facultate sau ai alte activități importante, la care nu vrei să renunți? Ce zici de un job part-time?

Ce posibile variante de joburi part-time există?

 # Consultant vânzări
Daca ești o persoană comunicativă și persuasivă, multe companii din domeniul vânzărilor oferă joburi part-time pentru studenți. 

# Assistent Manager
Responsabilitatea, seriozitatea și o bună organizare te pot ajuta să obții un loc de muncă ca Assistent Manager.

# Operator Call Center
Dacă vorbești o limbă străină, ai șanse foarte mari să îți găsești un job ca Operator Call Center. Acesta presupune rezistență la stres, răbdare și atenție la nevoile clientului, pentru a putea oferi cel mai bun customer service.

# Copywriter/Social Media Manager
Dacă ai talent la scris și ești prieten cu rețelele sociale, acest job ar putea fi potrivit pentru tine. Acesta poate fi part-time sau pentru acasă ori de weekend și, de multe ori, nu este nevoie să te deplasezi la birou. 
 
Nu e chiar un job, e mai mult acumulare de experiență și învățare. Dar dacă ai norocul să fii luat la un internship plătit, beneficiile acestei experiențe sunt multiple. 
 
# Chelner/barman/barista
Industria HoReCa abundă în studenți și tineri în căutare de un venit bunicel. De cele mai multe ori, angajatorii iau tineri fără experiență, iar venitul de bază vine din bacșiș.

# Game tester
Pasiunea pentru jocurile pe calculator se poate transforma în job. Poți testa diferite jocuri pentru care, ulterior, trebuie să livrezi feedback-ul, care este foarte important înaintea unei lansări pe piață a jocului. Din păcate, această industrie nu e încă foarte dezvoltată la noi.

Job-uri part-time în Chișinău:

Toate joburile part-time le poți vedea AICI

Motive pentru care să alegi un loc de muncă part-time:

# Bani. Aici nu este nevoie de foarte multe explicații. Banii câștigați te pot ajuta să devii independent financiar sau cel puțin parțial independent. Poți economisi și poți învăța cum să îți administrezi cât mai bine câștigurile.

# Time management. Odată ce vei începe să lucrezi, programul tău va fi mai încărcat. Pentru că va fi nevoie să mergi și la cursuri, și la job, vei ști să îți organizezi mai bine timpul și să prioritizezi lucrurile importante.

# Start pentru carieră. Joburile part-time pot reprezenta un bun început pentru cariera ta. Vei „gusta” un pic din ceea ce înseamnă să lucrezi și vei avea un avantaj în fața celorlalți candidați. De ce? Pentru că în 2019, experiența de lucru anterioară reprezintă principalul criteriu care va conta la angajare, nu licența de la facultate.

# Noi skill-uri. Locurile de muncă pentru studenți te pot ajuta să dobândești skill-uri care pe viitor te vor ajuta la noul job – să lucrezi în echipă, să fii autonom, să-ți gestionezi timpul sau să comunici mai eficient.
 
Companiile de la noi au multe oportunități legate de carieră și așteaptă CV-ul tău, iar jobs.diez are grijă să ți le aducă cât mai aproape și să-ți ofere toată informația și susținerea necesară în procesul de angajare.
 
Job Premium