...

Căutare avansată

Sugestii de joburi la domiciliu pentru mămici

07-02-2017 Pentru aplicanți
...
Nevoile financiare datorate creșterii copilului impun mai multe mămici să lucreze la domiciliu. Din fericire pentru acestea, au apărut destul de multe joburi în ultima perioadă care permit munca de acasă. Cea mai mare parte dintre aceste oferte necesită ca întrega activitate să fie desfășurată chiar din fața computerului. Spre deosebire de vechile timpuri, astăzi, îngrijirea unui copil nu este la fel de dificilă ca în trecut. Acest lucru se datorează nivelului de trai și gradului de confort în creștere. Astfel, mămicile au mai mult timp liber pentru ele însele și pentru a-și asuma responsabilitatea unui job la domiciliu. Cele mai multe joburi la domiciliu pentru mămici oferă un câștig destul de bun ținând cont că se lucrează doar câteva ore pe zi. În general, aceste joburi la domiciliu sunt pe diverse nișe, dintre care se evidențiază traducerea, după numărul de oferte de muncă. Beneficiile unui job la domiciliu pentru o mămică Este adevărat faptul că o mămică nu o să-și permită un job clasic, deoarece aceasta trebuie să se focuseze pe buna-creștere a copilului său. Din punct de vedere legal, în Republica Moldova, mămicilor li se oferă 3 ani de concediu de creștere a copilului, care este plătit. Totuși, un venit în plus este oricând binevenit. Tocmai de aceea, multe mămici își iau un job la domiciliu, îmbinând rolul de mamă cu cel de angajată. Un alt beneficiu major este și faptul că, având un job la domiciliu, nu sunteți nevoită să aveți aceleași cheltuieli ca în cazul unui job obișnuit. Costul transportului către muncă este exclus, iar vestimentația nu trebuie să fie bine pusă la punct. De asemenea, nu vor exista discuții și certuri cu colegii de muncă, cum s-ar putea întâmpla în cazul unui job la oficiu. Așadar, chiar dacă nu sunteți bine dispusă într-o zi anume, nu o să vă influențați colegii în mod negativ și nici invers.

Exemple de joburi la domiciliu pentru mămici

În continuare o sa vă prezentăm câteva sugestii de joburi la domiciliu ce sunt recomandate mămicilor. Acestea oferă posibilitatea obținerii unui venit suplimentar lucrând la domiciliu câteva ore zilnic. Joburi la domiciliu drept Traducător Aceste oferte de muncă sunt recomandate mămicilor ce au studii superioare sau medii, care le permit justificare că dețin cunoștințele necesare pentru a traduce un text dintr-o limbă în alta.

Cele mai răspândite joburi de acest tip sunt cele de traducător din engleză în română sau invers. De asemenea, întrebate sunt și limbile, precum franceza, spaniola sau germana, ultima fiind foarte bine plătită.

Joburi la domiciliu drept Content Writer Serviciile de content writer sau redactare de articole sunt și acestea la fel de bine plătite în funcție de domeniul în care este scris conținutul.

Cele mai bănoase sunt domeniile de activitate, precum sănătatea, afacerile și tot ceea ce ține de imobiliare. Conținutul se poate redacta atât în limba română, cât și în altă limbă, câștigul fiind, bineînțeles, diferit, în favoarea celui în altă limbă.

Aici găsiți mai multe oportunități de angajare pentru poziția de Content Writer și pentru cea de Traducător 

Joburi la domiciliu drept Operator Call Center

Aceste joburi sunt ideale în cazul în care locuința vă permite să desfășurați activitatea într-o cameră diferită ca să nu fie auzite zgomote.

Chiar dacă este un job bine plătit și stabil, acesta nu este indicat tuturor mămicilor.

Dacă vrei un job în calitate de Operator Call Center, vezi ofertele de pe Jobs.diez.md

Material preluat de pe www.ele.ro

Cât de utilă ți-a fost această informație?
2
1
1

Admin
Autor: Bujnița Denis

Oratorica online