Căutare avansată

Studenții din Moldova pot obține burse non-academice în SUA: vezi cum poți aplica

12-11-2018 Oportunități
...
 
Programul global de mobilitate universitară oferă studenților o bursă pentru un semestru non-academic la un colegiu sau universitate din SUA. Programul este sponsorizat de Departamentul de Stat al Biroului de Afaceri Educaționale și Culturale al Statelor Unite și își propune să recruteze participanți medii cu un venit redus și care nu au avut posibilități să studieze în America.

Toți participanții vor fi înscriși la cursuri de zi (non-academice) existente la instituția gazdă. Participanții vor fi obligați să se înscrie la un curs cu 3 credite, pentru a spori cunoștințele lor despre  Statele Unite. Studenții vor fi cazați în campusul universității, unde vor locui cu alți colegi de ai lor și vor trebui să aibă douăzeci de ore de serviciu în folosul comunității.

Pot aplica pentru acest program studenții care:

# Sunt cetățeni ai Republicii Moldova și fac studii aici;

# Sunt înscriși în prezent numai în programele de licență cu program complet, având un minim de semestru de studiu până în ianuarie 2019.

# Au un scor minim de 45 de puncte la TOEFL;

# Nu au avut programe de studii în afara țării;

# Au minimum 18 ani în momentul aplicării la program.

Studenții sunt obligați să se reîntoarcă în țară după încheierea programului;

Termenul limită de înregistrare este 31 decembrie 2018, ora 17:00. Pentru mai multe informații despre program, accesați acest link. Succes!

Job Premium