...

Căutare avansată

#stamacasa, dar putem lucra. Dacă ești angajator și ai un job remote, publică-l GRATUIT pe jobs.diez.md

18-03-2020 Diversitate
...

„Azi e soare, dar parcă nici el nu mai este la fel” a spus într-un live proprietarul Grand Elyse. Noi am avut alte planuri până nu demult și cel mai probabil și voi. Noi aveam strategii de promovare a joburilor, teme interesante pentru articole, interviuri, reportaje.

La început de 2020, ne-am propus să fim mai buni și să aducem mai multe rezultate partenerilor noștri. Să găsim cei mai buni candidați pentru joburile lor și să informăm pe cât mai mulți despre piața muncii, drepturile angajaților, etc. Dar, în contextul de astăzi, suntem în situația de a face lucrurile un pic diferit.

Astfel ne-am propus să creăm o rubrică nouă pe jobs.diez și delucru.md -  #Coronajobs.

  • Aici vom publica absolut GRATUIT toate joburile care pot fi prestate #deacasă.
  • Toate joburile vor avea statut PREMIUM, ceea ce înseamnă că vor fi actualizate o dată în oră, vor avea anexat logoul companiei, cu posibilitatea atașării de poze, video.

Dacă ești fotograf, videograf și ai nevoie ca cineva să te ajute la editarea materialelor, de asemenea, poți publica joburile pe site.Se acceptă joburile din toate domeniile și pentru asta nu vom percepe absolut nici o taxă.

Această rubrică o vom promova pe paginile noastre de Facebook cu 21k urmăritori. Ne-am dori enorm ca joburile să ajungă la cât mai multă lume care să poată profita de oportunitate și să se simtă utilă.

Cei care vor să susțină această inițiativă și pot contribui cu o investiție simbolică pentru promovarea joburilor din rubrica #stămacasă - vă vom fi recunoscători pentru ajutor.

Dacă vrei să susții această inițiativă, o poți face Donează un euro.

Dacă ai întrebări, ne poți suna la 076709778 sau scrie la jobs@diez.md

 

Cât de utilă ți-a fost această informație?
15
1
1
Oratorica online