...

Căutare avansată

Secret Flowers – zâmbet cu livrare

26-02-2020 Diversitate
...

Atențiune, atențiune aici!
Nu ratați colecția de primăvară!
Veșminte emoționale de la Ion’s Secret!
Hei... e cel mai adulmecabil secret cu putință, să știi.

Doam’lor și dom’lor, pentru voi, în fâlfâit de petale și râuri de zâmbete, Secret Flowers!

...Ion Ermurachi e tânăr, carismatic și se poate deplasa – trei minunate calități care au putut face din proiectul Secret Flowers ceea ce este el azi și are pretenția să mai fie mult și bine.

Lui Ion Ermurachi, Simon Sinek i-ar strânge călduros mâna... Start with WHY. Documentat sau intuitiv, Ion exact asta a făcut. Îi place să aducă zâmbete și să facă ziua sau măcar starea de moment a oamenilor mai bună. Mereu i-a plăcut.

A hotărât, deci, să le facă surprize. Florale. La comandă.

Pe scurt, dacă vrei ca cineva să primească un cadou – fie că vrei sau nu să se știe că e de la tine – și să-și lățească fălcile în formă de surâs, Ion, cu numele de cod Secret Flowers rezolvă treaba.

Nu o face pur și simplu – o face rapid, eficient, profesionist, radiind de voie bună și împopoțonat cum se cuvine, la costum și ceremonios. Drept mărturie stau toate recenziile de pe pagina de Facebook  și de pe site. Lumea a încercat, a apreciat și mai vrea.

......

Comenzile pot fi făcute nu doar de sărbători sau în condiții de criză conjugală – Ion a avut și cazuri din astea, când un buchet livrat la timp a salvat o relație – ci în fiecare zi, la orice oră, la orice destinație din Chișinău și din Bălți.

 ... ...

Buchetul poate conține de la flori la orice ar putea constitui un cadou (cazul pe care mi l–a povestit Ion, cu buchetul de cârnați pentru un domn, încă îmi stăruie în minte).

Uite, da, instrumentul de lucru de bază al Secret Flowers sunt, într-adevăr, florile, dar ai putea livra sau transmite și alte lucrușoare care ar face cuiva ziua mai frumoasă și care ar putea, cu ocazia asta, să fie însoțite și de un buchet de flori.

...

Scopul declarat al Secret Flowers este să dăruiască bucurie (dacă vrei să transmiți un buchet de roze ofilite în ideea că închei relația, sau orice altceva care ar amărî, încrunta sau denigra pe cineva, Ion nu te poate ajuta), iar tu știi mai bine ce formă poate lua bucuria omului la care ții. După ce pui la punct aspectul ăsta, nu-ți rămâne decât să scrii sau să telefonezi, iar Secret Flowers își face treaba așa cum știe mai bine.

In concluzie:
Vrei o chimie mai bună cu cineva drag? Ion-izează-i starea cu Secret Flowers!

web-site: https://secretflowers.md/
Facebook
Telefon: 0790 21 043
Livrarea 24/24 (în orașele Chișinău și Bălți livrarea este gratuită)

......

 

Cât de utilă ți-a fost această informație?
1
0
0

Catalin Ungureanu
Autor: Catalin Ungureanu

Oratorica online