...

Căutare avansată

Replici de agățat în funcție de meserie

26-07-2019 Diversitate
...

Faces.md a murit, dar, aidoma Imperiului Roman, a lăsat în urmă atâtea lucruri frumoase...

Relații edificate în baza up-ului, promisiuni de ochi vineți, a’ s’ ti găsăsc-uri la miez de noapte și, firește, amintirea identității distorsionate până la tragedie.

Eu, pe Faces.md, n-am fost Jurnalistul_dulke_90 pentru că nu eram încă jurnalist, și n-am fost SexyCool-Gangsta pentru că nu eram sexy și nu eram cool. Doar gangsta eram, dar era insuficient, astfel că eu, pe Faces.md – dulce rămână-i amintirea – am fost Meșterul_Manole.

Meșterul Manole, aprig zidar și zelos făurar, și-a zidit-o pe Ana pân-a omorât-o. Eu știam asta din liceu. Am zis să profit și să mă arăt original, așa că am scris, în bula de prezentare – ții minte, nu? era, în dreapta, o bulă în care puteai scrie ceva despre tine, orice, ca un soi de status pe facebook, dar care rămânea permanent atașat profilului tău – că zidesc Ane la comandă. Mi s-a părut o prezentare demnă de un zidar care se respectă. De câteva ori chiar a atras comentarii și replici, deci a picat bine.

Articolul de azi nu este despre profiluri apuse de Faces.md. Articolul de azi este despre fraze de agățat în funcție de meserie.

Îmi adun laolaltă toate amintirile despre gloria mea de pețitor virtual din frageda tinerețe și încep.

  • Contabil:

Pisi, lângă tine simt că se schimbă pluralul cuvântului „raport”... din „rapoarte” în „raporturi”... Ok, asta nu prea era de Faces.md.

  • Programator IT:

Ei, păpușă, simt o asemenea chimie între noi, că mi se destabilizează pHp-ul... Încearc-o pe asta la birou prima oară, pe teren sigur.

  • Recruiter:

Ascultă, scumpete, unde ne vezi în zece ani?

  • Specialist în marketing:

Frumoaso, am o promoție specială pentru tine. La un atriu și un ventricul comandat, primești încă un set absolut gratuit... Unde sunteți dvs acuma, doamna Aglaia (profa mea de biologie din liceu), să citiți și să vă mândriți?

  • Copywriter:

Bună, drăguță, am pentru tine o figură... de stil... vrei s-o băgăm în context? Bam!

  • Call-centerist:

- Alo...?

- Nu sunt interesată.

- Ok...

  • Chelner:

Dragă, dac-ai să-mi ceri vreodată nota, să știi că ai un 10 din oficiu... Bine, ăsta-i chelner care a văzut că din pedagogie nu trăiești și s-a reprofilat.

  • ONG-ist:

Mă uit la tine cum mă privești și vad că pari interesată. Să știi că... metoo.

Huh!

Uite, eu vorbeam cu un prieten acuma, i-am spus de natura sfântă a articolului meu de azi, el a început să dea sugestii și... am impresia că ăsta va fi un articol în mai multe ediții, îi ziceam și lui. Fă edițiile posibile! Spune-mi ce meserie ai ca să-ți spun cum te cupidonești mai bine.

Acuma închei.

E vineri, acuși vine seara, du-te, aplică aceste minunate strategii în vreun club și fii fericit.

Încă ceva...

Orice traumatism, hematom, contuzie sau respect de sine ruinat, ți-l asumi singurel de pe-acum, ne-am înțeles?

Baftă.

Al tău veșnic și neobosit consilier pe probleme de interacțiune, Meșterul_Manole.

Job Premium