...

Căutare avansată

Renunță la Europass! Vezi alte 5 aplicații în care poți crea un CV personalizat

27-09-2017 Model de CV
...

Un CV are puterea de a obține pentru tine job-ul tău de vis ori poate lucra în detrimentul tău. El este punctul de start în cariera ta și doar de tine depinde dacă vei avea un start bun sau unul care nu te va arunca prea departe. De aia, crearea unui CV cu adevărat valoros poate fi o adevărată provocare.

Astfel, am pregătit pentru tine o listă cu cele mai bune aplicații gratuite care să te ajute să creezi CV-uri de la care angajatorul să nu-și poată dezlipi ochii.  

1. Canva

Este un instrument de aur ca să zicem așa. Este o aplicație gratuită care îți pune la dispoziție zeci de modele de design, iar tu doar completezi spațiile goale și ajustezi căsuțele. Odată ce alegi modelul de design, Canva îți oferă posibilitatea de a schimba culorile, fontul, imaginile, să adaugi fotografii și imagini, să scoți sau să adaugi diverse elemente din galeria Canva.

2. Wix.com

Wix.com e mai mult decât o aplicație pentru a-ți crea un CV online, de fapt te ajută să-ți creezi propriul site pentru promovarea serviciilor tale. Wix îți oferă mai multe modele de site pe care le poți ajusta după bunul plac. Dacă creezi un CV, va fi ca un landing page, iar dacă vrei să oferi detali despre proiectele la care ai lucrat, poți adăuga categoria „Blog”. Wix.com este gratuit, însă minusul e că apar reclame de la companie, pentru ca ele să dispară, poți alege versiunea cu plată.


3. Vizualize.me

Vizualize.md seamănă un pic cu Wix, dar e mai ușor de utilizat, având mai puține funcții, iar casetele de editare sunt mai comprimate. Spre deosebire de alte aplicații, Vizualize are mai puține modele de design pentru CV, însă oferă o interpretare „geometrică” a datelor. Este și ușor de înțeles cum funcționează. Cea mai intereantă opțiune a aplicației este conectarea cu LinkedIn. Dacă te conectezi cu accountul de Linkedin, Vizualize.me ia toată informația despre tine de pe profilul tău și o transpune în aplicație, creând primul model de CV pe care tu poți să-l completezi. 

4. Resumup

Această platformă oferă posibilitatea de a crea CV cu reprezentări grafice. Este foarte interactiv și captează imediat atenția. Fiecare design este diferit fiindcă infograficele se crează în timp real în baza experienței tale profesionale.

5. CakeResume

Aceată aplicație este foarte ușor de folosit și îți oferă posibilitatea să-ți construiești fiecare bloc din CV-ul tău, oferindu-ți o mulțime de modele de design din care să alegi. Nu te alegi cu un CV extrem de colorat, dar în schimb va fi stilizat și minimalist. Când ai terminat de creat Cv-ul ideal, poți să-l descarci în format PDF.

 

Totuși nu uita că secretul unui CV de succes nu este doar designul, dar și conținutul.

Cât de utilă ți-a fost această informație?
17
5
6

Admin
Autor: Bujnița Denis

Oratorica online