ru

Căutare avansată

Prospera Education Hub caută tineri profesori pentru a fi angajați într-un proiect de educație neformală

12-04-2018 Pentru aplicanți
...
Tinerii profesori sunt invitați să-și depună dosarul de angajare la Prospera Education Hub.

Depune dosarul  până la 30 aprilie 2018

#. Ești student activ și dorești să lucrezi în sistem neformal de educație?
#. Te pasionează lucrul cu copiii și ești nerăbdător să organizezi și să implementezi o varietate de activități educative și distractive pentru copii?
#. Ești profesor care aplică cunoștințe nestandarde în activitățile cu copiii

AO „Inovație în Educație” și Prospera Education Hub – teritoriul neformal al educației pentru copii și adolescenți invită tineri activi în bază de concurs, să se înscrie la proiect „EDUCAȚIA: VIITORUL SE NAȘTE AZI”.

...

Etapele preselecției:
#1. Completarea formularului de înregistrare până pe 30 aprilie 2018;
#2. Interviurile personale vor dura până pe 10 mai;
#3. Instruirea va dura până pe 20 mai 2018.

În perioada vacanței de vară candidații selectați vor activa în calitate de profesori/asistenți, fiind responsabili de organizarea activităților creative și distractive pentru participanții taberelor de vară organizate de Academia Prosperă!

Cei mai buni vor fi selectați și pregătiți pentru un NOU PROIECT al Academiei Prospera care va demara din septembrie 2018 .
Înregistrează-te AICI la proiectul „EDUCAȚIA: VIITORUL SE NAȘTE AZI și fii unul dintre cei care va face educația Republicii Moldova mai atractivă și copii mai fericiți!

Pentru mai multe detalii, contactează pagina de Facebook a Academiei Prospera sau adresa de email: prosperă.job@gmail.com.

Vatimedia banner