...

Căutare avansată

Ești student și cauți un job pe vară? METRO te angajează

23-05-2017 Oportunități
...

Anul academic este pe final, ceea ce înseamnă că mulți studenți analizează oportunitățile de a-și organiza vacanța de vară cât mai eficient. Cei care se gândesc să profite la maximum de vacanța de vară pot beneficia de oportunitatea pe care o oferă compania METRO Cash & Carry Moldova.

Astfel, studenții care doresc să obțină cunoștințe noi, să dezvolte abilități comerciale, să obțină independență financiară și să-și gestioneze timpul liber, pot opta pentru un job de vânzător sau casier, pentru perioada vacanței de vară.

Fiind membru al echipei METRO Cash & Carry Moldova, vei beneficia de următoarele avantaje:

Oportunitatea de a învăța. Vei avea posibilitatea să aplici în practică cunoștințele acumulate la facultate sau să obții cunoștințe noi și să înveți:

 • care sunt principiile de merchandasing și layout;
 • care sunt cele „6 principii de baza ale unui magazin atractiv”;
 • ce însemnă HACCP și ISO;
 • cine sunt “Campionii servirii clienților”;
 • cum se gestionează un raion de produse alimentare sau nealimentare;
 • lucrul la casele de marcat;
 • care sunt principiile de bază ale unei echipe de success,
 • alte abilități profesionale care se obțin doar din experiență.

Independență financiară. Începând cu prima zi de activitate vei beneficia de salariu atractiv și vei participa în programe motivaționale. Compania oferă transport, prânz și echipament gratuit.

Gestionarea timpului liber. Lucrul în schimburi permite o flexibilitate mai mare de gestionare a timpului de muncă astfel încât să te bucuri la maximum de vacanță, alături de prieteni. Există posibilitatea de opta și pentru un program prescurtat de 6 ore.  

Primul pas în carieră. Vei începe să scrii CV-ul tău în această vară! Cunoștințele acumulate și experiența iți vor oferi un avantaj pentru viitoarea cariera.

Contract de muncă. Vei beneficia de un contract de muncă pentru o perioadă determinată în calitate de vânzator sau casier. Doritorii pot să încheie un contract de muncă și pentru o perioadă nedeterminată.

Noi relații profesionale. Vei avea posibilitatea să înveți de la cei mai buni profesioniști în domeniu, să stabilești noi relații profesionale și să comunici la direct cu clienții.

Dacă ești interesat, poți expedia CV-ul tău la una dintre adresele de e-mail menționate sau să contactezi direct reprezentanții Departamentului Resurse Umane, din magazine:

 • Magazin METRO Chisinău 1 (Stauceni):

personal.kis1@metro.md, tel:  (22) 405254

 • Magazin METRO Chisinău 2 (Botanica):

personal.2kis@metro.md, tel:  (22) 400160

 • Magazin METRO Bălți:

personal.blt@metro.md, tel:  (231) 54460

CV-ul poate fi completat la Intrare Clienţi sau pe site-ul companiei: www.metro.md/cariera.

De asemenea, vă informăm că puteți opta și pentru un program internațional de stagiere în management în cadrul METRO Cash & Carry Moldova. Astfel, pe parcursul acestui stagiu plătit, de 2 ani, participanții au posibilitatea să activeze în diferite departamente ale companiei si în diferite țări, inclusiv în sediul central din Düsseldorf (Germania). Detalii găsiți aici

 

Cât de utilă ți-a fost această informație?
0
0
0

Admin
Autor: Bujnița Denis

Oratorica online