...

Căutare avansată

„Primul meu CV a fost desenat în word, cu distanță diferită între rânduri și avea toate culorile curcubeului”. Interviu cu Stas Sîrbu, specialist marketing

09-10-2017 Model de CV
...

Stas Sârbu poate fi recunoscut ușor, fața lui apărând pe mai multe bannere sau materiale vizuale folosite în campanii de advertising desfășurate în România, Moldova, Letonia, Italia, etc. El singur nu este departe de domeniul advertisingului, fiind specialist în marketing aici, în Republica Moldova. 

Am început să muncesc fiindcă îmi doream independență financiară. Apogeul de fapt, a fost atunci când am cerut bani de la parinti pentru cadouri de Revelion, pe care urma să le dau tot lor, şi în momentul acela am înțeles că trebuie să schimb ceva. Ah da, și bursa de la facultate era prea 'microscopică'.

Primul meu CV a fost stângaci, neghiob și fără stil (desenat în word, cu distanță diferită între rânduri şi mărimi ale caracterelor de asemenea, diferite ) dar cel mai ciudat era că avea practic toate culorile curcubeului.

 

Cred că fiecare CV, obligatoriu trebuie să aibă o structură, un stil, mai multă informație practică decât lista de licee, universități și specialități.

Când am fost la primul interviu de angajare am înțeles că nu contează cât de bravo (sau invers) am fost la facultate, sau câte proiecte am făcut, sau ce culoare are diploma. Contează practica, dorința de a face ceva şi entuziasmul.

Niciodată nu am să uit momentul când visam să devin scriitor... offfff.

Astăzi am jobul pe care îl iubesc fiindcă mereu am fost deschis spre ceva nou și nu mi-a fost frică de oameni. Ofertele de angajare m-au găsit singure în momentele în care nu mă așteptam. Cu jobul actual a fost la fel - un sunet spontan într-o zi de luni, interviul a avut loc în aceeași zi și s-a încheiat cu întrebarea: Când poți începe activitatea în cadrul companiei noastre? De o lună suntem o echipă mică, dar super tare.

Momentul preferat din timpul orelor de muncă este atunci când prezint un proiect la care am muncit cu dedicație și undeva în spatele meu aud : „ăsta e BOMBĂ”. În așa momente mă simt super tare și împlinit, în așa momente încep să-mi vină un milliard de idei noi, pe care ard de nerăbdare să le discutăm și implementăm cu echipa.

Primele cuvinte care îmi vin în minte când mă gândesc la jobul meu sunt: deadline, idei multe, idei noi, unde e telefonul meu cu toate contactele?!?!

Ieri am fost student, astăzi sunt specialist în marketing (sau poate doar eu așa cred), mâine vreau să fiu un super erou sau millionar.

Stas Sîrbu niciodată nu o să ceară ajutor dacă poate face singur, nu o să ridice mâna la o doamnă, nu o să manânce jeleu şi răcituri.


Admin
Autor: Bujnița Denis

Job Premium