...

Căutare avansată

PPC Day - Evenimentul pe care nu trebuie să îl ratezi dacă ai un job în marketing

27-11-2019 Oportunități
...

Pe 6 decembrie, la Chișinău va avea loc prima conferință dedicată reclamelor Pay Per Click din Moldova - PPC Day. Evenimentul are drept scop să satisfacă necesitățile unei afaceri moderne în materie de promovare în mediul online dar și a specialiștilor digital marketing.

Printre speakeri se regăsesc specialiști din digital marketing și nu doar, care s-au făcut remarcabili pe piața locală dar și în România: Ion Botnaru, Dumitru Slonovschi, Lia Pogolșa, Vadim Cușnir, Tudor Plăcintă, Dumitru Talmazan și alții. Aceștia vor vorbi despre experiența lor în promovarea serviciilor și produselor în mediul online și despre trendurile 2020 pentru publicitatea online. La fel, în timpul evenimentului vor fi prezentate 4 studii de caz care vor demonstra eficiența și importanța reclamelor PPC  în strategia de marketing a unei afaceri, dar și care sunt principalii factori care influențează succesul unei strategii de promovare. Unul dintre studiile de caz va fi prezentat de către Directorul de Marketing a rețelei de magazine Darwin - Ion Botnaru. 

Evenimentul va dura 8 ore, timp în care cei 8 speakeri vor prezenta următoarele subiecte:

  • Ion Botnaru - Merită să îți promovezi produsele sau serviciile prin reclamă PPC;
  • Dumitru Slonovschi  - Neuromarketingul în era digitală;
  • Dumitru Talmazan - Strategie Digital Marketing - trenduri 2020;
  • Vadim Cușnir - Cum să faci un site/LP care vinde;
  • Natalia Camerzan - Top 10 greșeli în setarea campaniilor Google Ads;
  • Lia Pogolșa - 9 metode ca să obții cele mai ieftine costuri din reclamele de pe Instagram;
  • Olga Iliev - Google GTM & Optimize: tracking și experimente;
  • Eugeniu Topolschi - Top greșeli în setarea campaniilor Facebook Ads;
  • Tudor Plăcintă - Rezultate măsurabile din Google Analytics.

Participanții vor avea parte și de 2 sesiuni de networking, timp în care își vor putea împărtăși experiența de creare de strategie digital marketing, dar și de implementarea acesteia până la setarea campaniilor de promovare în rețelele sociale sau Google.  

Informațiile prezentate în cadrul evenimentului vor fi utile pentru antreprenori, marketeri și advertiseri și toți cei interesați de promovarea corectă în mediul online.

Evenimentul va începe la 9:30 și se va desfășura în incinta celui mai mare parc de IT din Moldova - Digital Park din strada Mihai Viteazul, 15. 

Alte detalii despre ce planifică organizatorii pentru acest eveniment dar și mai multe informații despre speakeri și temele abordate, pot fi găsite pe pagina de Facebook PPC Day și pe www.ppcday.md

Biletele pot fi procurate online aici: http://bit.ly/ppcdaymd sau la numărul de telefon 079 003 183.  

 

Cât de utilă ți-a fost această informație?
0
0
0
Oratorica online