...

Căutare avansată

Pauza de sex în loc de pauza de masă, în Suedia!

06-04-2018 Diversitate
...

Propunere incendiară în Suedia. După ce au redus ziua de lucru la 6 ore, angajații ar putea beneficia de pauze de sex, care să fie și plătite.

...

Mai exact, salariații vor beneficia de o oră liberă în timpul programului, în care pot să iasă la restaurant sau să facă sex cu partenerii lor. Ideea aparține consilierului municipal din orașul Overtornea, Per-Erik Muskos, care susține că aceste pauze vor promova sănătatea și creșterea productivității la locul de muncă. El propune o pauză de o oră pe zi, pentru ca angajații să meargă acasă și să se bucure de partener sau parteneră.

...

Politicianul în vârstă de 42 de ani a citat beneficiile de sănătate pe care o persoană le poate avea, dar și creșterea natalității, pentru a-și motiva propunerea. Studiile sugerează că sexul poate îmbunătăți memoria și imunitatea.

“Este despre a avea relații de calitate. Nu văd de ce lumea s-ar opune”, a declarat acesta.

...

Suedia este una dintre cele mai dezvoltate și inovatoare țări europene, așa că nu e exclus ca proiectul lui Muskos să fie pus în practică. Suedezii se bucură deja de numeroase beneficii la locul de muncă, printre acestea numărându-se 480 de zile de concediu parental, pe care partenerii le pot împărți între ei sau două-trei pauze pentru cafea, în fiecare zi.

Vezi aici dacă această propunere a fost aprobată sau respinsă

 

Cât de utilă ți-a fost această informație?
0
0
0

Admin
Autor: Bujnița Denis

Oratorica online