Căutare avansată

Participă la concursul de fotografie Wiki Loves Earth: încarcă imagini cu ariile protejate ale Moldovei pe Wikipedia și câștigă premii

29-05-2017 Oportunități
...

Veste bună pentru fotografii din țară! Wikipedia lansează o nouă ediție de „Wiki loves Earth”, concurs internațional de fotografie, și îți oferă ocazia să câștigi premii și certificate de cumpărături de la un magazin foto. Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi ariile protejate din Republica Moldova și să încarci imaginile pe Wikipedia.

La etapa națională a concursului de fotografie Wiki Loves Earth cele mai bune imagini vor lua următoarele premii:

  1. Premiul I: certificat de 2.500 lei
  2. Premiul II: certificat de 1.500 lei
  3. Premiul III: certificat de 1.000 lei

Potrivit organizatorilor, participanții trebuie să urmeze niște etape:

Pasul 1: Explorează Moldova

Vizitează arii protejate din Republica Moldova și fotografiază-le. Vezi toate monumentele pe hartă: aici. Te interesează doar Chișinău? Doar raionul Orhei, Briceni sau Căușeni? Vrei să vezi monumentele în raza mun. Chișinău 25 km? 50 km? Vezi și 50 km împrejurul mun. Bălți, 50 km împrejurul mun. Cahul.

Pasul 2: Află codul ariei protejate

Caută ID-ul ariei protejate în listă. Lista este disponibilă și în rusă, și ucraineană. Alternativ, poți vedea codul fiecărui obiect pe harta de la pasul 1.

Pasul 3: Încarcă imagini

Când ai codul ariei protejate la îndemână, mergi la Commons și încarcă imagini. Alternativ, ai în listă o legătură de încărcare pentru fiecare arie protejată!

Grăbește-te! Concursul este valabil în perioada 15 mai - 15 iunie 2017. 

Mai multe detalii găsești aici


Admin
Autor: Bujnița Denis

Job Premium