Căutare avansată

Participă gratuit la o conferință în Paris, dedicată CRIPTOVALUTEI!

10-01-2019 Oportunități
...
Subiectul valutei virtuale ți se pare unul interesant și de perspectivă? Atunci să știi că pe 31 ianuarie 2019 la Paris, în incinta Adunării Naționale a Franței, va avea loc conferința științifică „Criptomonedele. Care va fi deznodământul după intituționalizarea lor?”.

Evenimentul este organizat de către Institut européen d’études du développement (IEED), în parteneriat cu Assemblée Nationale (camera inferioară a Parlamentului francez) și își propune să răspundă la întrebări precum:

# De ce și cum să instituționalizăm monedele virtuale?

# Ce consecințe ar avea instituționalizarea criptomonedelor pentru sistemul monetar actual, pentru investitori sau pentru mediul economic?

Sunt invitați ca speakeri Assen SLIM, conferențiar universitar, Doctor habilitat în economie (Institut National des Langues et Civilisations Orientales) și Pierre PERSON, deputat al Parisului, raportor al unei misiuni de informare la Adunarea Națională cu privire la monedele virtuale.

Participarea la eveniment este gratuită, dar numărul de locuri este limitat. Pentru a participa, doritorii trebuie să completeze formularul de înregistrare până pe data de 23 ianuarie inclusiv.

Mai multe detalii sunt indicate pe pagina de Facebook a evenimentului.

Persoane de contact : Dorina Roșca, Olga Karaseeva; email: contact@ieedeveloppement.org.

Job Premium