...

Căutare avansată

Oportunități noi de angajare la Endava

17-03-2021 TOP Joburi
...

Prima companie cu rădăcini moldovenești listată la bursa din New York angajează specialiști în mai multe funcții. Vezi mai jos lista de job-uri oferite și beneficiile pe care le obții odată cu angajarea.

Potrivit reprezentanților companiei Endava, fiecare angajat primește, pe lângă salariul de funcție, un set de beneficii, printre care: asigurare medicală, un oficiu modern de clasa A+, dotat cu săli de sport, odihnă și recuperare, care rămâne deschis pentru angajați cu respectarea tuturor regulilor de siguranță antipandemice și posibilitatea de a activa într-un mediu internațional, cu echipe multinaționale.  

Totodată, angajații au oportunități de creștere în carieră și acces la instrumente și platforme de învățare continuă. Aceștia beneficiază și de un mediu de lucru prietenos și colegi care sunt gata să susțină orice inițiativă. Angajaților le sunt oferite și cursuri de îmbunătățire a limbii engleze, rambursarea cheltuielilor de sport, bonusuri de recomandare a specialiștilor în funcțiile vacante, precum și ore flexibile de muncă și posibilitatea de a lucra de acasă.

Consultă lista de poziții vacante de mai jos și aplică acum:

Toate pozițiile vacante pot fi găsite accesând pagina de Cariere a companiei.

Despre companie

Endava este o companie publică de servicii IT, cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, lucrând cu unele dintre cele mai mari companii la nivel internațional din domeniile financiar-bancar, asigurări, telecomunicații, media, tehnologie și retail. Prin soluțiile sale de Digital Evolution, Agile Transformation și Automation, Endava își ajută clienții să atingă un nivel mai înalt de interactivitate, flexibilitate și eficiență în activitatea lor. Endava are peste 7.000 de angajați în sediile sale din America de Nord, Europa de Vest și centre de livrare în România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Slovenia, Bosnia și Herțegovina, Argentina, Uruguay, Venezuela și Columbia. În iulie 2018, Endava a fost listată la bursa din New York sub simbolul DAVA. Capitalizarea bursieră a companiei era de 3,61 miliarde de dolari la data de 4 noiembrie 2020.  

 

Senior Automation QA Engineer @ Endava

 

Java Developer @ Endava

 

Senior Java Developer @ Endava

 

Front-End Developer @ Endava

 

Senior Front-End Developer @ Endava

 

iOS Developer @ Endava

 

Android Developer @ Endava

 

Senior DevOPS Engineer @ Endava

 

Data Engineer @ Endava

 

Solution Architect @ Endava

 

 

Cât de utilă ți-a fost această informație?
6
2
12
Oratorica online