...

Căutare avansată

În atenția șomerilor! La Chișinău vor fi organizate cursuri gratuite de instruire și angajare în câmpul muncii

12-01-2017 Oportunități
...
Căutarea unui job este o etapă complexă, dificilă și îndelungată uneori. Din fericire, acum poți beneficia de asistența și instruirea necesară care te vor ajuta să-ți găsești locul de muncă pe măsura așteptărilor tale. Centrul de Dezvoltare Inovativă a Carierei SYSLAB din Chișinău te invită să participi la cursuri gratuite de instruire, care îți vor spori șansele de angajare. Astfel, îți vei dezvolta abilitățile de comunicare și îi vei demonstra potențialului angajator că ești cel mai bun și că are nevoie anume de tine. În cadrul cursului, vei beneficia de:
  • consiliere profesionistă în dezvoltarea carierei;
  • echipament modern;
  • colegi prietenoși;
  • lucru în echipă;
  • instrumente pentru promovarea cunoștințelor, dezvoltarea competențelor și abilităților, crearea rețelelor și diseminarea experienței.
Trainerii și consilierii Centrului SYSLAB Chișinău vor monitoriza în permanență progresul și rezultatele activităților de instruire, pentru a se asigura de faptul că fiecare participant valorifică pe deplin oportunitățile existente pe piața forței de muncă.
Dacă sunteți interesați de domeniul IT de pe piața muncii, aici găsiți cele mai interesante oferte de angajare
Menționăm că instruirile în Programul Căutare de Job sunt gratuite și încep în data de 23.01.2017. Pentru participare, trebuie să completezi formularul de aplicare. Proiectul este implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare în Republica Moldova (PNUD), în parteneriat cu Ministerul Economiei. Mai multe informații pot fi solicitate la nr. de telefon 069735835, Olga Tumuruc, Consilieră în Carieră, Centrul SYSLAB Chișinău.

Admin
Autor: Bujnița Denis

Job Premium