...

Căutare avansată

O zi la o companie: Ellation Moldova

03-10-2018 TOP Angajatori
...

Cum ar fi să afli modul de funcționare al unei companii din interior? Cum ar fi să treci dincolo de imaginea pozitivă pe care orice companie care se respectă încearcă s-o consolideze și în care se investesc resurse? 

Noi, redacția jobs.diez, tot ne-am pus aceste întrebări, de aceea am încercat pentru tine să trecem după cortina companiilor care angajează pe platformă noastră, ca să ai o idee în ce te bagi atunci când aplici la o firmă sau alta. 

Prima companie care ne-a acceptat în culise a fost Ellation Moldova, unul din angajatorii de top din țara noastră și unul din liderii din domeniul IT. Prima zi într-o companie a coincis cu prima zi de octombrie, iar la Ellation, aceasta a marcat începutul Lunii Prevenirii Cancerului la Sân în rândul Femeilor (octombrie e unanim declarată National Breast Cancer Awareness Month). Fiecare angajată din cadrul Ellation a primit, deci, câte un drăguț ghiveci cu plante suculente, iar pe parcursul lui octombrie compania planifică activități dedicate acestui subiect vulnerabil pentru sănătatea feminină. 

...

1 octombrie marchează și începutul internship-ului. La ora 11, 6 aplicanți erau deja în meeting room pentru instruire și vor avea parte de un regim full-time pe toată perioada de 4 săptămâni a internship-ului.

În timpul ăsta, angajații companiei care simt că engleza nu e punctul lor forte vin la cursuri de engleză organizate chiar de firmă, gratuite, care au loc de la 8 jumătate la 10. Iar cei matinali pot veni chiar și dis-de-dimineață să facă mișcare la sala de sport de la demisol, dacă au suficientă energie să facă mișcare înainte de a se apuca de muncă. De regulă, angajații încep să vină în oficiu pe la 10 jumătate-11, pentru că compania încearcă să încurajeze flexibilitatea și să nu-i pună pe angajați să fie prezenți dis-de-dimineață, ci atunci când ei se simt productivi. Oricum, lucrurile nu sunt atât de simple: graficul și întârzierile se coordonează cu managerul de departament, or ziua de muncă 10 to 6 n-a fost anulată încă de nimeni.

Fiecare angajat are locul său în birou, care este ales în funcție de echipa din care face parte sau de oamenii de care e legată munca sa. 

...

Practic niciun angajat nu sare peste cafeaua de dimineață, snack-urile oferite de companie sau gustoasele croissante de la partenerii Ellation, aduși luni dimineață pentru participanții la internship. Pe lângă asta, de 4 ori pe săptămână la Ellation prânzul este oferit de companie, iar cina este oferită celor care lucrează în tura de noapte. 1 octombrie nu a fost o excepție: salatele, garniturile, supa și cărnița n-au lipsit din lista de mâncăruri de la lunch. Dacă preferi să mănânci în oraș, în apropiere găsești localurile fancy de pe strada pietonală sau Tucano la distanță de o intersecție. 

Sătui și mulțumiți, angajații se întorc la locurile lor de muncă, mai ales că după amiază la Ellation începe cea mai productivă perioadă a zilei. Angajații din  departamentul tehnic, HR, Content Operations, Marketing, se apucă de task-urile lor, iar azi aceștia au avut și oaspeți din oficiul din San Francisco pentru schimb de experiență. 

Oficiul Ellation de pe strada pietonală e deschis 24/24, 7 zile pe săptămână, deci poți să vii oricând să muncești, să servești o cafea sau să vii la sala de sport.

În interiorul companiei se încearcă construirea unei comunități de oameni cu aceleași valori și aceeași viziune despre cum ar trebuie să arate munca făcută din plăcere, fără presiune de la superiori, cu o mulțime de beneficii pentru că un angajat mulțumit e un angajat productiv. 

...

Vrei și tu o carieră la Ellation? Uite ce oferte de muncă îți pot oferi!


Mihaila Patricia
Autor: Patricia Mihailă

Job Premium