ru

Căutare avansată

Muncesc de la vârsta de 18 ani și astăzi am jobul pe care îl iubesc, dar nu este cel de vis! Interviu cu Dragostin Păduraru, proprietarul localului Barbar

06-09-2017
...

Am început să lucrez încă de pe băncile facultății la biroul de avocați al tatălui meu de pe vremuri.

Făceam facultatea de drept pe atunci și aveam nevoie să fac și practica. După facultate, am încercat multe profesii și activități în diferite colțuri ale lumii. Am avut plăcerea și bucuria de a încerca mai multe activități, de la vânzător în piață în SUA, expert în sfera agricolă în China, la broker imobiliar în Dubai, după care am activat în calitate de senior-manager de proiect în cadrul Academiei de Științe a Republicii Moldova, sediul din Bruxelles.

Dacă încă nu ai găsit jobul de vis, Studio Moderna are mai multe poziții vacante pentru tine, uite aici

Apoi, am revenit pe meleagurile natale, unde am început o viață totalmente nouă în domeniul mass media și showbiz, activând în calitate de DJ la MuzFM (unde îmi continui activitatea și lucrez cu multă dragoste) și, finalmente, am ajuns la perioada când a luat naștere proiectul BARBAR.

Vă relatez că nu mă voi opri nici o clipă, voi continua să cresc, să evoluez, pentru că atât timp cât trăiești, înveți! Atât timp cât înveți, judeci. Cât timp judeci, crești! Pot să vă spun că în multe cazuri CV-ul devine o formalitate, capacitatea de a putea duce o conversație coerentă la un interviu, aceasta CONTEAZĂ!

Ca să ajung unde sunt sunt astăzi, am depus mult efort, am trăit multe eșecuri, am simțit pe pielea mea ură, trădări, dezamăgiri, invidie, dar și experiențe extrem de plăcute care mă motivau mult! Dar, What doesn`t kill us, makes us stronger!

Mi-au plăcut toate activitățile care le-am avut până în prezent, acum reamintindu-mi de ele, înțeleg că au fost experiențe bune și de folos!

Am învățat că pentru a realiza ceva grandios, trebuie o scânteie de ideie și de un ocean de efort!

Am fost un copil visător, am devenit un bărbat muncitor și doresc să devin capul familiei și un tată excelent!

Am o activitate la care țin foarte mult și careia mă dedic întru totul, dar sunt sigur că nu este ultima mea încercare în viață !

BARBAR e înteresat în a angaja: chelneri, bucătari, menajere.

Pentru mai multe detalii sunați la  078 513 513

Oratorica early boking
x