...

Căutare avansată

“Mărțișorul” Pentalog aduce speranță Fundației Hospice Angelus Moldova 

09-03-2021 TOP Angajatori
...

Chișinău, 08 martie 2020

Având în vedere contextul economic și criza sanitară fără precedent, angajații companiei Pentalog au donat bugetul alocat în alți ani sărbătoririi primei zile a primăverii, 1 martie, pentru susținerea unei cauze sociale.

Cum sănătatea reprezintă unul dintre pilonii pe care a fost construită politica de responsabilitate socială a companie, Pentalog și-a oferit sprijinul Fundației Hospice Angelus Moldova care asigură servicii medico-sociale gratuite pacienților cu maladii incurabile progresive, inclusive copii.

Inițiativa de a transforma luna martie într-o sărbătoare cu un scop („March 2021: Together We Give”) este în acordul tuturor angajaților Pentalog care și-au dorit să contribuie la îmbunătățirea calității vieții bolnavilor de cancer și de alte maladii incurabile.

În cadrul campaniei demarate în mai multe filiale Pentalog din lume, în luna martie, compania sprijină inițiative private care se implică în domeniile sănătății și educației.


***

Pentalog este o platformă de servicii IT care acoperă integralitatea provocărilor digitale ale unei companii, dedicată acompanierii start-up-urilor, IMMurilor și marilor grupuri în definirea și implementarea strategiilor de creștere, bazându-se pe o echiăpa de 1.200 de  angajați, pe 3 continente. Platforma Pentalog oferă soluțiile necesare pentru nevoile de recrutare IT/freelancing, consultanță IT și dezvoltare software, marketing digital cât și de finanțare. Compania are filiale în Franța, România, Republica Moldova, Vietnam, Germania, Statele Unite ale Americii și Mexic.

FFMS Angelus Moldova este principalul furnizor de Îngrijiri Paliative din Republica Moldova și acordă servicii medico-sociale gratuite, de înaltă calitate, pentru pacienții cu maladii incurabile, cu prognostic limitat de viață sub 12 luni.

Cât de utilă ți-a fost această informație?
7
0
0
Oratorica online