...

Căutare avansată

Luna Generozității la Pentalog continuă și în 2020 printr-o nouă campanie de caritate de Crăciun

23-12-2020
...

În fiecare an, perioada sărbătorilor de iarnă este, pentru întreaga echipă Pentalog, o ocazie în plus de a face fapte bune și de a fi Moș Crăciun pentru o cauză nobilă.

În 2020, „sacul” plin de cadouri a mers la un centru de plasament, pentru copiii din familiile socialemente-vulnerabile, din raionul Anenii Noi.  Astfel, pentru cei 23 de copii, cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, echipa Pentalog a pregătit, cu drag, câte un cadou personalizat. Mai mult, implicarea activă a colegilor s-a tradus în donarea atât de încălțăminte, haine, dulciuri, fructe, rechizite, cât și de dezinfectați și șervețele, atât de necesare, în contextul evenimentelor actuale.

...

Iar pentru că educația este unul dintre pilonii care fac parte din politica de responsabilitate socială a companiei, Pentalog a oferit 5 laptopuri și 5 PC-uri, care vor ajuta copiii să se adapteze mai ușor la procesul de educație online.

Deși lucrează remote încă din luna martie, întrega echipă s-a mobilizat, cu entuziasm și bucurie, pentru a transforma această campanie de caritate de Crăciun într-un moment cald, cu atmoferă de familie, care să inspire întâmpinarea anului 2021 cu speranță și gânduri bune.

...

 

Dacă vrei să faci parte din frumoasa echipă Pentalog, vezi aici locurile de muncă disponibile: 

Scrum Master @ Pentalog

PHP Developer (with Moodle) @Pentalog

People Manager @Pentalog

Full Stack Developer (PHP + VueJS) @Pentalog

PHP/ Symfony Developers @Pentalog

 

Cât de utilă ți-a fost această informație?
4
0
0
Oratorica online