ru

Căutare avansată

Lucrez de la vârsta de 14 ani și astăzi am jobul pe care îl iubesc. Interviu cu Serge Zănoagă, fondatorul studio-ului de producție Umbrela

28-08-2017 Pentru aplicanți
...

Este foarte important să-ți urmezi visul și să ajungi să obții un job pe care să îl iubești, să ajungi să faci ceea ce îți dorești cu adevărat. Pentru a atinge aceste culmi, este nevoie de multă muncă, ambiție și perseverență. Jobs.diez.md a realizat un interviu cu Serge Zănoagă, fondatorul studio-ului de producție Umbrela, care poate fi un model de realizare a viselor, un exemplu de persoană ambițioasă, perseverentă, care știe ce-și dorește și depune efort, talent combinat cu pasiune și multă muncă. Aflați care este povestea sa și care este calea spre succes.

Dacă încă nu ai găsit jobul la care visezi, vezi mai multe poziții vacante aici

Am început să lucrez de la vârsta de 14 ani. De fapt, a fost primul meu proiect antreprenorial. În 1995, concentrația de mărfuri era în piețe, iar frigiderele industriale încă nu ajunseseră la noi. Mai mult decât atât, n-a ajuns nici apa vândută în sticle de plastic. Așa că eu cumpăram apa gazată de la Gastronom în sticlă. O răceam acasă la frigider, zdrobeam gheața scoasă din congelator într-o cratiță și apoi o vindeam la piață în apropierea casei părinților, umblând cu căldările grele printre rânduri. Îmi este greu să-mi aduc aminte care era profitabilitatea, dar în câteva săptămâni am acumulat bani ca să-mi cumpăr un Tetris.

 

Motivația mea a fost că-mi doream să câșting un game boy, chiar și dacă era unul chinezesc, iar părinții, dând din umeri, mi-au sugerat că nu au cum să mă ajute cu această achiziție. Partea bună a lucrurilor a fost că mama nu mi-a luat niciun ban pentru energia electrică, atâta timp cât răceam apa s-o vând (râde).

Din observațiile și convingerile mele, pe oamenii de succes îi definește faptul că ei nu se plâng despre ratările și insuccesele lor. Acum, cu titlu de glumă, n-am să mă plâng nici eu ca să mă considerați un om de succes. Dar dacă serios, orice succes are un preț mult mai mare decât pare dintr-o parte.

Cel mai mult mi-a plăcut să număr banii (râde). De fapt, ceea ce-mi reușește de la natură este organizarea și cred că este unul dintre lucrurile de bază pe care trebuie să le însușească un antreprenor sau manager, dacă cineva visează să devină manager sau antreprenor. Dar ceea ce definește un angajat awesome este spiritul autocritic. Pentru că atunci când evoluezi tu, evoluează și lumea în jur. Mie îmi place să fac lumea din jur să evolueze, de aceea am învățat să-mi placă să evoluez eu.

Am învățat că banii trebuie să-i numeri (râde). Ca să știi ce am învățat, vezi răspunsul la întrebarea precedentă.

Ieri am fost un trândav, astăzi sunt un trândav cu un costum scump, iar mâine am să-mi vând costumul.

Astăzi am jobul pe care îl iubesc, fiindcă eu știu care va fi aportul meu și care vor fi rezultatele atinse în viitor pentru compania în care lucrez. Cea mai mare prostie a oamenilor, când se angajează la un job, este că aceștia nu realizează unde vor să ajungă, ce rezultate vor să obțină înainte de a pleca de la acest job. Din păcate, majoritatea oamenilor lucrează fără scopuri definite, așteptând porunci, pleacă de la joburi ori stau câte 10 ani la același job fără să realizeze ceva. Dur? P.S. Mi-ar plăcea să văd mai mulți oameni în jur care știu să-și definească scopurile și să nu aștepte porunci.

Căutăm „Client Service Assistant”. Nu caut un asistent pentru că-mi trebuie un ajutor. Caut un om care știe să-și planifice următorii doi-cinci ani de zile și, cu ajutorul seniorilor, să învețe și să-și construiască o carieră până la director de client service sau poate chiar mai mult.

Cerințe?

  • Demonstrează la interviu că ești proactiv și ai calități de leadership și ai șansa să prinzi job-ul;
  • Nu este obligatoriu să ai experiență în domeniu, e destul să ai cunoștințe la nivelul articolului din Wikipedia despre Account Management + o foarte mare dorință să înveți, să greșești, să te ridici, să mergi mai departe și să știi cât de departe vrei să ajungi;
  • Dacă vrei să lucrezi doar vreo juma’ de an, swipe left ))
  • Dacă vrei un job cu perspectivă, scrie-ne pe acest mail: umbrelatalent@gmail.com.

Ah da, poți aplica cu o scrisoare de motivație. CV-ul nu e musai.

 

 

 
Oratorica early boking
x