Căutare avansată

Limba care îți poate asigura un loc de muncă

31-05-2019 Pentru aplicanți
...

Am putea să vă dăm sute de motive de ce e bine să cunoașteți mai multe limbi străine, dar de ce ne-am obosi si v-am plictisi cu informații pe care le auziți la tot pasul. Iar acum cred că vă întrebați, de ce vă iau, așa, pe ocolite și nu vă spun direct ce limbă îți poate asigura până la urma un loc de muncă? Și aveți tot dreptul să vă întrebați asta. Deci, long story short: la Adm In Moldova puteți obține un loc de muncă dacă cunoașteți limba franceză (cel puțin nivelul B1/B2), dar este la fel de important să aveți și puțin background economic în spate, fie din facultate sau din experiențele anterioare de lucru.

...

Printre avantajele cunoașterii mai multor limbi străine într-o companie internațională se numără și business trip-urile, care într-adevăr, sunt solicitante dar totodată aduc împlinire personală și profesională. Deplasările se fac fie cu scopul de a cunoaște echipa, în acest caz -  colegii din Paris; sau pentru întrevederi cu persoanele-cheie din companiile pentru care prestați servicii de salarizare. Perfect, nu-i așa? Îți ocupi zilele cu meeting-uri productive, iar serile le petreci gustând din cultura locală.

Sperăm că v-am satisfăcut curiozitatea și acum știți cunoașterea cărei limbi vă poate aduce un loc de muncă! Ca să vă motivăm și mai mult, vă reamintim că limba franceză la fel ca și limba engleză se vorbește pe toate continentele și e limbă oficială în 29 de țări, ceea ce o face foarte competitivă pe piața muncii.

Dacă cunoști limba franceză sau altă limbă străină te încurajăm să aplici la Adm In Moldova. Toate pozițiile vacante le poți vedea aici.

Pentru a te convinge că alături de echipa Adm in Moldova poți avea o experiență de neuitat, atașăm câteva poze.

...

 

...

...

Job Premium