Căutare avansată

Jobul perfect: în Dublin se caută un om care să dezmierde, să mângâie și să se joace cu pisicile

19-03-2019 Diversitate
...

Avem o veste bună pentru iubitorii de pisici: există o poziție vacantă pentru cei care adoră aceste feline și le place să aibă grijă de ele. O poziție plătită, evident. 

O clinică veterinară din Dublin, care are și un adăpost pentru pisicile de pe stradă, caută un om care să aibă grijă de pisici, mai ales de nevoile lor emoționale. Poziția s-ar traduce literalmente „mângâietor profesionist de pisici”

Clinica veterinară Just Cast, care propune un astfel de job, încearcă să se focuseze pe oferirea unei îngrijiri veterinare cât mai puțin stresante și cât mai prietenoase față de animale, asigurându-le un mediu confortabil și sigur. 

Cerințele jobului includ mângâierea pisicilor, îmbrățisări, joaca și, în general, orice interacțiune plăcută pentru felină și care-i oferă confort și afecțiune. Candidatul ideal trebuie să fie flexibil în mișcări, să poată dezmierda pisicile, să aibă o voce plăcută, joasă, capabilă să calmeze pisicile agitate, care devin nervoase când se află la veterinar. 

Evident, dragostea pentru pisici și plăcerea de a avea grijă de ele și de a le mângâia e un must-have. Jobul e localizat în Dublin, Irlanda. Aici găsești site-ul clinicii și oferta de job cu toate detaliile. 

Dar tu ai vrea un asemenea job?


Mihaila Patricia
Autor: Patricia Mihailă

Job Premium