...

Căutare avansată

Mii de joburi verificate la care poți aplica cu încredere

13-09-2019 Pentru aplicanți
...

La început era Studentul, și unde-i Studentul, acolo-i nevoia de bani, și unde-i nevoia de bani, acolo-i nevoia de job și unde-i nevoia de job, acolo e jobs.diez.md

Și cam asta e. O zi bună.

...

Serios, esența asta e.

Orice personaj rezonabil ajunge – după o scurtă analiză a conceptelor de bine și rău, a legilor eticii și a Codului Penal – la concluzia că nevoia de resurse este cel mai bine potolită prin prestarea unei munci. Poate fi vorba de o muncă însoțită de satisfacerea directă a nevoilor (cultivi varză, culegi varză și mănânci varza) sau de una însoțită de satisfacerea indirectă a nevoilor (produci ceva și primești bani, bani cu care îți poți procura varză).

Jobs.diez nu este o grădină de zarzavaturi sau o seră, dar jobs.diez sigur este acel vital instrument pentru înlăturarea buruiuanului care stă în drumul tău spre cultivarea verzei sau spre posibilitatea de a o cumpăra (o sapă, de exemplu).

În altă ordine de idei, pe Jobs.diez.md îți găsești job. Ok, facem altfel, în spiritul marketingului agresiv:

PE JOBS.DIEZ.MD ÎȚI GĂSEȘTI JOB!!!

...

Nu de alta, dar mulți dintre bunii și sârguincioșii noștri vizitatori par să uite de asta, sau, mai grav, să nu știe de asta.

Jobs.diez este ÎN PRIMUL RÂND o platformă de căutat job.

Abia după ce ai găsit jobul potrivit, poți intra pe blog – unde ești acuma – și să îți iei suportul teoretic despre prestarea muncii, despre statistici, studii, păreri și idei. Tu faci asta și noi tare ne bcurăm că faci asta și te încurajăm să o mai faci, atâta doar că menirea primordială a jobs.diez este de a servi drept platformă de compatibilizare, de a aduce pe un teren comun angajatorii și a angajații, fiecare venind cu oferta și disponibilitatea sa.

...

Ca să ne înțelegi simțămintele zbuciumate, imaginează-ți că noi, jobs.diez, suntem... un telefon. Un telefon bun. Tu ai decis că e un magnific calculator de buzunar și dictafon și-l utilizezi ca atare. Ai dreptate, fără îndoială, dar sufletul procesorului plânge... plânge pentru că el știe că poate mult mai mult, el poate conecta oameni, el poate crea relații, el poate transmite povești, însă e folosit ca dictafon doar, și calculator de buzunar.

Amice, noi putem mai mult. Noi suntem mai mult. Convinge-te.

Cât de utilă ți-a fost această informație?
0
0
0

Catalin Ungureanu
Autor: Catalin Ungureanu

Oratorica online