Căutare avansată

Învață despre leadership și antreprenoriat la evenimentul „The Power of You”!

27-02-2019 Oportunități
...

Comunitatea Aspire oferă tinerilor din Republica Moldova ocazia de a învăța leadership, dezvoltare personală și antreprenoriat de la cei mai de succes oameni din domeniul afacerilor, scrie zugo.md.

Misiunea evenimentului „The Power of You” este de a descoperi, dezvolta și conecta tinerii cu potențial de leadership în domeniile în care activează. Organizatorii au scopul de a inspira tinerii să își găsească menirea, vocația și de a-i încuraja să aducă o contribuție la dezvoltarea societății.

În agenda evenimentului sunt programate patru sesiuni susținute de speakeri cu experiență în domenii, precum business, consultanță și ONG-uri, care vor lăsa o amprentă în motivația tinerilor participanți. Printre speakerii care vor urca pe scenă anul acesta se numără Mariana Rufa, Director Executiv a European Business Association of Moldova, Victor Chironda, Expert Național a UNDP Moldova, Doru Curoșu, Fondatorul CAMELOT PARTNERS și alți antreprenori care urmează să fie anunțați.

Evenimentul din Chișinău va avea loc pe 23 Martie, între orele 10:00 și 17:30, locația urmând să fie curând anunțată. Cea de-a treia ediție „The Power of You” își are ușile larg deschise pentru oricine, oferind intrare gratuită. Doritorii de a participa la această sesiune de discursuri sunt încurajați să se înscrie aici

Job Premium