ru

Căutare avansată

„INTROSCOP” SA şi-a deschis uşile pentru bloggeri şi jurnalişti. Despre ce au putut vedea în cadrul Companiei, citiți în acest articol

24-08-2017 Pentru aplicanți
...

Un grup de jurnalişti şi bloggeri, care au vizitat Societatea pe acțiuni „INTROSCOP”, au avut ocazia să se convingă pe viu că şi în Moldova există producere de cel mai înalt nivel, iar angajaţii de la noi din ţară activează în condiţii similare cu cele din ţările dezvoltate.

Ghidaţi de Directorul General al companiei, Valeriu Bodiu, jurnaliştii şi bloggerii au văzut pe viu cum se produce cablajul și modulele electrice pentru mai multe cunoscute mărci de automobile ca: Mercedes-Benz, Wolkswagen, Volvo, Nissan.

Compania, care a fost fondată în anul 1959, era cunoscută anterior peste hotarele țării ca cel mai mare producător de sisteme ultrasonice de testare nedistructivă din spațiul Europei de Vest și al țărilor CSI. Astăzi, S.A. „INTROSCOP”, în cooperare cu concernul german LEONI AG și cu holdingul japonez SUMITOMO, produce cablaje și module electrice pentru mai multe cunoscute mărci de automobile.

Valeriu Bodiu a menţionat că Societatea pe acțiuni „INTROSCOP” este a doua ca mărime companie din domeniul automotiv după volumul de producere și numărul de angajați.

Actualmente, la S.A. „INTROSCOP” activează peste 2 000 de persoane, dar Directorul spune că chiar în acest moment întreprinderea poate oferi un loc de muncă încă la cca. 300 – 500 persoane. Condiţiile de muncă la întreprindere sunt atractive, deoarece, pe lângă salarii bune (un muncitor necalificat ridică în jur de 7 mii lei), angajaţii sunt asiguraţi cu transport (în raza de 60 km în jurul Chişinăului), dar şi cu subvenţii pentru mâncare.

Noua etapă în dezvoltarea companiei a început în anul 2008, când aceasta a devenit privată. Pe parcursul anilor ce au urmat S.A. „INTROSCOP” a cunoscut un proces de restructurare și modernizare continuă. Schimbarea de management a condus la concentrarea eforturilor companiei „INTROSCOP” SA pe cooperarea internațională, iar priorităţile companiei sunt orientarea la necesităţile clientului, calitatea produselor şi a serviciilor, precum și optimizarea proceselor și a costurilor.

„Deja în toamna acestui an vom lansa un nou proiect, astfel că vom majora și volumul de producere și, respectiv, numărul de angajați. Suntem mândri cu rezultatele noastre”, spune Directorul General al companiei, Valeriu Bodiu.

De notat că Introscop SA îşi desfăşoară activitatea în baza standardelor ISO9001:2008, ISO ITS16949:2009.

 

Dacă dorești să activezi în cadrul companiei INTROSCOP, vezi toate anunțurile de angajare aici

Sursa: curentul.md

Oratorica early boking
x