...

Căutare avansată

Interviu de angajare fără cravată! Cum a recrutat Kaufland oamenii buni la Summer Fest 2019

18-06-2019 Interviul de angajare
...

Mai mult de jumătate de viață o petrecem la locul de muncă, alături de colegi. Știm că uneori poate fi dificil să găsim jobul care ni se potrivește cel mai bine, cu un mediu de lucru plăcut, o echipă în care să ne regăsim și cu o remunerație conform așteptărilor noastre, plătită lunar, la timp. Iar cei care sunt în căutarea unui loc de muncă se izbesc de zeci de stereotipuri care îi descurajează.

...

Ei bine, cei de la Kaufland vin cu o nouă abordare în raport cu angajații săi, oferindu-le un mediu de lucru care oferă satisfacții și promovează munca în echipă. Pentru că sunt pe ultima sută de metri până la deschiderea magazinelor în Republica Moldova, compania desfășoară o amplă campanie de recrutare și ajunge acolo unde sunt oamenii buni.

Așa s-a făcut că weekend-ul trecut, la Summer Fest, pe lângă distracție, muzică și mâncare pe toate gusturile, puteai să îți găsești și un job bun; fără să vii în pantaloni la dungă și cămașă albă, fără întrebări grele și mari emoții. Pur și simplu, completând o anchetă, primeai din prima sursă toate informațiile despre oportunitățile de angajare ale Kaufland.

...

La Dendrariu, între scena cu jocuri interactive și gazonul așternut cu bean bag-uri, unde oaspeții festivalului se puteau relaxa, angajații Kaufland, alături de showman-ul Emilian Crețu, căutau oameni buni pentru echipa companiei. De la ei puteai să afli ce beneficii obții dacă te alături echipei Kaufland.

Emilian Crețu:

„Astăzi, calitățile personale ale unui om câteodată prevalează în fața studiilor și experienței de lucru. Este important să fii deschis, cumsecade, cinstit, cu alte cuvinte, OM BUN.

Anume după acest principiu, rețeaua de magazine Kaufland caută angajați în echipa sa.

...

În oferta companiei poți să regăsești mai multe joburi vacante care încep de la lucrător comercial la case de marcat, lucrător food/non food, lucrător la vitrina asistată, șef secție sau manager. Salariul pornește de la 7500 MDL brut pe lună. Este interesant că sunt opțiuni pentru toate categoriile de persoane care real își doresc să muncească.

Un job full-time la Kaufland înseamnă lucru pe ture a câte 8 ore pe zi, 5 zile din săptămână (+ două zile de odihnă, desigur). Deosebit de atractive sunt ofertele part-time (4 sau 6 ore de lucru pe zi) pentru studenți, tinere mame sau oricine este în căutarea unui venit suplimentar.

Cei atrași de ideea unui târg interactiv al locurilor de muncă puteau trece un mini-interviu, se puteau consulta cu angajații Kaufland despre ofertele de job disponibile și puteau primi sfaturi despre cum să îți întocmești un CV competitiv.
„Pe mine mă interesează ofertele HR, pentru că vreau să îmi schimb job-ul. Propunerile Kaufland îmi sunt interesante. Deja rămâne să le analizez!”, ne-a spus Olga.

...

Cei care nu au reușit să ajungă la Summer Fest pot să facă cunoștință cu ofertele de joburi de la Kaufland pe pagina cariere.kaufland.md. Iar dacă te numeri printre cei care deja știu ce job vor să obțină, expediază CV-ul pe adresa electronică: recrutare@kaufland.md sau sună la numărul de telefon, 060 743 500.

Cât de utilă ți-a fost această informație?
0
0
0
Oratorica online