...

Căutare avansată

Idei creative despre cum să câștigi bani în plus

05-02-2019 Diversitate
...

Un venit suplimentar este întotdeauna un lucru bun, indiferent în ce scop ai de gând să-l folosești.  Chiar dacă sunt doar câteva sute de lei, pot fi folosite pentru a-ți plăti datoriile sau împrumuturile, pentru a te duce în vacanță sau pur și simplu pentru a avea mai mulți bani și a te distra și bucura de viață.

Cum să faci bani în plus: cea mai importantă parte a posibilității de a câștiga un ban în plus este să îți dorești să profiți din plin de timpul tău liber. Trebuie să conștientizezi că timpul liber poate însemna nu doar odihnă, ci și bani extra

Idei alternative de a câștiga bani în plus:

# Folosește-ți mașina personală

În prezent, există o gamă variată de alternative de locuri de muncă. Printre acestea se află și posibilitatea de a-ți folosi propria mașina pentru a transporta persoane, ca un taxi.

Aplicațiile pentru șoferi, grupurile pe Facebook ca „Cine are drum spre...”, Blablacar te ajută să câștigi mai inteligent cu informații în timp real. 

# Vinde produse hand made

Dacă împletești, croșetezi sau faci diverse obiecte manual, poți crea și vinde propriile tale produse hand made prin intermediul unor site-uri specializate ori prin intermediul paginii tale de Facebook.

Poți vinde orice lucru hand made, deși cel mai bine vândute sunt bijuteriile artizanale, produsele țesute sau obiectele în stil vintage.

# Creează-ți un canal de YouTube

Dacă nu te deranjează să stai în fața camerei, poți face bani prin crearea de videoclipuri YouTube și prin obținerea unui venit suplimentar din publicitate prin Google. Există mulți oameni care își câștigă existența prin intermediul videoclipurilor YouTube.

 Mulți au reușit să facă din „Vlogging” o sursă suplimentară de venit.

# Fă design sau logo-uri

Dacă știi să desenezi bine, poți să faci designul sau logo-ul pentru o marcă comercială, un proiect, un eveniment, niște flayere - depinde de tine în ce te bagi. 

# Participă la castinguri pentru reclame, videoclipuri sau sesiuni foto 

Ești prieten cu aparatul foto și ai un aer degajat? Ai șansa de a câștiga un ban în plus, urmărind grupuri ca TFP Moldova, unde mereu apar propuneri de aceste fel, chiar și pentru neprofesioniști. 

Dacă scopul tău e să faci un ban, acceptă doar propunerile plătite. Dar dacă vrei să ai un portofoliu sau pur și simplu să te distrezi, vezi și alte opțiuni. 

Mult succes!